Kılıçdaroğlu elindeki dekontların ne olduğunu anlamamış

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kamuoyuna açıkladığı iddialarla ilgili dekontların ne olduğunu bilmediği ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu, dekontları, "Erdoğan ve yakınları Türkiye'den para kaçırmış. Vergi cenneti ülkelerine paralarını yatırmışlar" demişti. Ancak, dekontlarda yer isimlerin para gönderen değil paranın gönderildiği kişiler olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu elindeki dekontların ne olduğunu anlamamış

Sonhaberler | Haber Merkezi 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erodğan ve yakın çevresi hakkında ortaya attığı iddiaların asılsız olduğu kendi açıkladığı belgelerle ortaya çıktı. Erdoğan ve ailesini "milli olmamakla, yurt dışına para kaçırmakla" itham eden Kılıçdaroğlu, kamuoyuna açıkladığı dekontların ne olduğunu anlamamış. Dekontların yurt dışına para gönderen değil, yurt dışından kendisine para gönderilen kişilere ait olduğu ortaya çıktı. CHP tarafından bugün basına dağıtılan dekontların tamamında para gönderimi değil Türkiye'ye para girişi görülüyor.

Grup topantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dair hiçbir belge açıklayamazken, bugün de CHP'li Tezcan tarafından basına dağıtılan dekontlarda paranın Türkiye'den değil, yurt dışından Türkiye'ye giriş yaptığı görülüyor. CHP, atılan yalan ve iftiraları bu kez kendi eliyle itiraf ederek Türk siyasi tarihine geçti!

Eline tutuşturulan belgeleri bile anlamayan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu iftiranı ispatlamazsan istifa edecek misin? diyerek hodri meydan diyen Cumhurbaşkanı'na cevap bile veremeyerek attığı yalanı kabul etti. 

VARANK'TAN TEPKİ

Cumhurbaşkanı başdanışmanı Mustafa Varank sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu ve CHP'ye tepki göstererek 'Pabucumun hesap uzmanı' dedi ve CHP'nin yalanlarında boğulduğunu yazdı.

Varank şu sözlerle Kılıçdaroğlu'na yüklendi:

"Pabucumun hesap uzmanı... Bülent Tezcan kendi Genel Başkanı'nın yalanı tescillendi. Erdoğan ailesinin yurtdışına gönderdiği tek kuruş yok! İspatı da basına dağıttığı kağıtlar. Yüzü manda derili miligram haysiyeti olmayan vatandaşı alenen canlı yayında aldatan genel başkan sizce istifa edecek mi?"

Yorumlar

ihsan anlamazmı sahtekarlğını yapıyor pislik başsavcı ceza davasıda açmalı çünki türkiye cumhurbaşkanına iftira ediyo