Kılıçdaroğlu 'Erdoğan'ı indireceğiz' dediği esnada ...

Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu açılış töreninde konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kastederek "Beyefendiyi aşağıya indireceğiz" dedi. Tam o esnada Kılıçdaroğlu'nun arkasında duran genç kızın yüz ifadesi dikkatlerden kaçmadı.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu 'Erdoğan'ı indireceğiz' dediği esnada ...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu açılış töreninde konuştu. 

Platforma yurtta kalan kız öğrencilerle birlikte çıkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun burada yaptığı konuşma esnasında hemen arkasında duran kız öğrencinin yüz ifadesi dikkatlerden kaçmadı.

"AŞAĞIYA İNDİRECEĞİZ"

Yurtta kalan kız öğrencilere sahip çıktıklarını ve gençlerin gelecek kaygısı taşıdıklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, gençlerin toplumun geleceği olduğunu söyledi.

Gençler arasında ayrım yapmayacaklarını söyeleyen Kılıçdaroğlu, yeni bir siyaseti başlatıklarını, kavgadan uzak bir siyaset, dostlukla inşa edilmiş bir siyaset, yanlışa karşı duran, yılmayan bir siyaset anlayışı ile yola çıktıklarını kaydetti. 

Kazandıkları büyükşehirlere kast ederek "Yerel yönetimlerde bir başarı sağladık." diyen Kılıçdaroğlu, sıra ikinci etaba geldiğini söyledi. Kılıçdaroğlu "İkinci etapta da göreceksiniz beyefendiyi aşağı indireceğiz. Hep beraber yapacağız bunu. Niçin yapacağız? Çocuklarımız için, gençlerimiz için. Kutuplaşan bir toplum istemiyoruz. Herkesin inancı, manevi dünyasının zenginliğidir; siyaset konusu olmamalı. Siyaset konusu şu olmalı: Benim çocuğuma neden yurt yapılmadı?" dedi.

KIZ ÖĞRENCİDEN DİKKAT ÇEKEN TEPKİ

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kast ederek, "Göreceksiniz beyefendiyi aşağı indireceğiz." dediği sırada kendisiyle beraber platforma çıkan ve hemen arkasında bulunan kız öğrencinin verdiği tepki kameralara yansıdı. Kız öğrencinin Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine verdiği tepki, sosyal medyada gündem oldu. 

Yorumlar