Kiğılı'ya ödül

- Pazarlamasyon tarafından düzenlenen ve pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarının değerlendirildiği MarTech Awards organizasyonunda, "Hazır giyim sektöründe en iyi teknoloji kullanımı" kategorisinde ödül kazandı

Google Haberlere Abone ol
Kiğılı'ya ödül

Kiğılı, MarTech Awards'ta "Hazır giyim sektöründe en iyi teknoloji kullanımı" kategorisinde ödüle değer bulundu.

Kiğılı'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, Pazarlamasyon tarafından düzenlenen ve pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarının değerlendirildiği MarTech Awards organizasyonunda, "Hazır giyim sektöründe en iyi teknoloji kullanımı" kategorisinde ödül kazandı.

Kiğılı'ya ödülü, "Yarın için bugünden" mottosuyla sunulan Tomorrow Koleksiyonunu tanıtmak için, Mayıs 2022'de düzenlediği "dünyanın ilk holografik NFT defilesi"nin getirdiği bildirildi.

Şirket ayrıca, Türkiye'nin en teknolojik markalarını ödüllendiren Tech Brands Turkey kapsamında da "Erkek giyim" kategorisinde en teknolojik marka seçildi. Kiğılı'nın her iki ödülü de Wyndham Grand İstanbul Levent'te yapılan törende Kiğılı Pazarlama Direktörü İlkay Keleş'e takdim edildi.

- KİĞILI'DAN WEB 3.0 YATIRIMLARINA ARALIKSIZ DEVAM

Hazır giyim sektöründe Web 3.0'a girerek öncü ve yenilikçi bir adım atan Kiğılı, ekolojik ve teknolojik ürünlerinin yer aldığı Tomorrow Koleksiyonu ile global platformlarda satışa sunulan giyilebilir NFT parçalarını holografik bir defilede tanıttı.

Yıllar önce Beyoğlu'nda bir dükkan ve bir gömlekle başlayan Kiğılı'nın hikayesini metaverse dünyasına taşıyan koleksiyon, şirketin sürdürülebilirlik yaklaşımını da yansıtıyor. NFT koleksiyonunda yer alan parçalar, global bir platform olan OpenSea'de satışa sunuldu.

Teknoloji ve Web 3.0 yatırımlarına aralıksız devam eden Kiğılı, bu yılın başında da ilk metaverse mağazasını açarak, erkek giyim moda perakendesindeki öncü rolünü dijital moda dünyasına taşıdı. Kiğılı müşterileri, bu mağazada artırılmış alışveriş deneyimi yaşıyor; istedikleri ürünlere evlerinin konforunda ulaşabiliyor. Çok yakın bir zamanda da müşteriler, tıpkı bir fiziksel mağazadaymış gibi ürünleri üzerlerinde deneyebilecek ve satın alma kararı verebilecek.

Yorumlar