Kiğılı Bakü’de yeni bir mağaza açtı

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem, "Bakü’deki mağazalarımız, bugüne kadar şık ve trend erkeklerin tercih noktası oldu. Bu ilgi, bizi yeni bir mağaza açmaya yönlendirdi" dedi

Google Haberlere Abone ol
Kiğılı Bakü’de yeni bir mağaza açtı

Kiğılı’nın Azerbaycan’daki 6. Mağazası, Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem’in katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Kiğılı’nın ürettiği koleksiyonların satışa sunulduğu yeni Bakü mağazası, şehrin en yeni alışveriş merkezi Bakihanov Mall’da yer alıyor.

Kiğılı’nın Azerbaycan bayisi tarafından hayata geçirilen 200 metrekare büyüklüğündeki mağazada takım elbiseden casual kıyafetlere, smokinden ayakkabı ve aksesuarlara kadar geniş bir ürün gamı satışa sunuluyor.

Bakü’de açılan yeni mağaza ile Kiğılı’nın yurt dışındaki mağaza sayısı 51 ülkede 28 mağaza ve 34 franchise satış noktasıyla 62’ye ulaştı. Marka, yurt içi ve yurt dışında toplam 287 mağazasında müşterilerine hizmet veriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem, erkek giyim moda perakendesi konusunda Türkiye’de edindikleri deneyim ve uzmanlığı son 3 yılda yapılan yatırımlarla dünyaya taşıdıklarını belirtti.

Suerdem, şunları kaydetti:

"Başta Avrupa olmak üzere farklı ülkelerde açtığımız mağazalarla erkek modasına yön verirken, Kiğılı kalitesini dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere ulaştırıyor, onların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı amaçlıyoruz. Bakü’deki mağazalarımız, bugüne kadar şık ve trend erkeklerin tercih noktası oldu. Bu ilgi, bizi yeni bir mağaza açmaya yönlendirdi. Yurt dışı yatırımlarımız artarak devam edecek, önümüzdeki aylarda Belçika, Türkmenistan, Irak, Cezayir, Hırvatistan, Sırbistan ve Romanya’da da yeni mağazalar açacağız."

Yorumlar