Kerem Demirbay yerli statüsünde mi?

Kerem Demirbay yerli statüsünde oynayabiliyor mu yoksa yabancı futbolcu olarak mı kabul ediliyor sorusu taraftarın uzun zamandır merakla sorduğu sorular arasında yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kerem Demirbay yerli statüsünde mi?

Kerem Demirbay yerli statüsünde oynama durumu uzun zaman tartışılmıştı. Ancak Galatasaray yaptığı girişimlerle konuya bir çözüm bulmayı başarmıştı.

KEREM DEMİRBAY YERLİ STATÜSÜNDE Mİ?

Evet, Kerem Demirbay uzun uğraşlar sonucu yerli statüsü kazandı. 

Kerem Demirbay yerli statüsünde mi
Kerem Demirbay

 

Galatasaray, orta saha transferi için harekete geçti ve Bayer Leverkusen'den Kerem Demirbay için ilk teklifini yaptı. Sarı-kırmızılı takım, Alman ekibinden gelecek cevaba göre transfer rotasını belirleyecek. Eğer Bayer Leverkusen yüksek bir talepte bulunursa, Galatasaray alternatif isimlere yönelecek.

Kerem Demirbay'ın adı daha önce Beşiktaş ile de anılmıştı, ancak şu an Galatasaray onun transferini düşünüyor.

Kerem Demirbay yerli statüsünde mi
Kerem Demirbay

 

Kerem Demirbay, Türkiye'nin U-19, U20 ve U-21 Milli Takımlarında forma giydi, ancak A Takım olarak Almanya'yı tercih etmiştir ve sadece 2 kez Almanya Milli Takımı'nda oynamıştır. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu'nun son çıkardığı "mavi kart" istisnası sayesinde, Kerem Demirbay yerli statüsünde olarak forma giyebilir.

Kerem Demirbay'ın güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor ve Bayer Leverkusen ile sözleşmesi bir yıl daha devam ediyor.

Yorumlar