Kendisine yardım eden polisi vurdu

KADES üzerinden eşine karşı polisten yardım isteyen kadın, kendisine yardım eden polis memurunu silahla vurdu.

Google Haberlere Abone ol
,

İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşayan 4 çocuk annesi B.K., 'KADES' uygulaması üzerinden yardım çağrısında bulundu. Kısa sürede evine ulaşan polis ekipleri, B.K.'yı emniyete götürdü. İfadesi alınan B.K., şikayetçi olmadı. Daha sonra, kendisini evine bırakan polis memuru S.A.'yı vurdu. Olayın ardından sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, polisi kendisine saldırdığı için vurduğunu belirtti.

Olayın Gerçekleşme Süreci

Olay, İzmir'in Uzundere Mahallesi'nde gerçekleşti. İkinci evliliğinde şiddetli geçimsizlik yaşayan B.K., boşanma sürecindeydi. Eşinin evine gelmesi üzerine 'KADES' uygulamasından yardım çağrısında bulundu. Polis ekipleri, B.K.'yı Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. İfadesinin ardından eşinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Polisin Vurulma Anı

Emniyet işlemleri sonrası B.K., ulaşım sorunu nedeniyle polis ekiplerinden yardım istedi. Eve götürüldüğü sırada, polis memuru S.A.'dan apartmanı kontrol etmesini istedi. Kapı girişinde çıkan tartışma sonucu, B.K., S.A.'nın beylik tabancasını alıp ateş ederek yaraladı.

Acil Durum İhbarları ve Polis Müdahalesi

Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne 'Polis vuruldu' ihbarları yapıldı. Bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı halde bulunan polis memuru S.A., Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı ve hayati tehlikesi olmadığı belirtildi. Saldırganın B.K. olduğu tespit edildi ve gözaltına alındı.

Sosyal Medya Paylaşımları ve İtiraflar

Polisi vuran B.K., olayın ardından sosyal medyada paylaşımlarda bulundu. Paylaşımlarında polis memurunun kendisine saldırdığını ve bu nedenle vurduğunu itiraf ettiği belirtildi. Ayrıca emniyetteki süreçlerini de kaydedip yayımladığı görüldü.

Polis Memurunun Durumu ve Soruşturma

Evli ve 2 çocuk babası olan polis memuru S.A.'nın tedavisi devam ederken olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve S.A.'nın ifadesi alınacak.

Yorumlar