Kenan İmirzalıoğlu baba oluyor!

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinden güzel haber geldi. Kenan İmirzalıoğlu baba oluyor. Çift müjdeli haberi yakın çevresi ile paylaştı. Sinem Kobal'ın 4 aylık hamile olduğu ve bir kızları olacağı öğrenildi.

Kenan İmirzalıoğlu baba oluyor! - Sayfa 1

KENAN İmirzalıoğlu ile 2016 yılında evlenen Sinem Kobal’ın 4 aylık hamile olduğu ve bir kız bebek beklediği öğrenildi. Çift, haberi sadece ailesi ve en yakın arkadaşlarıyla paylaştı.

Kenan İmirzalıoğlu baba oluyor! - Sayfa 2

'ŞU AN EN ÖNEMLİ DİLEĞİM SAĞLIK'
Kobal kısa süre önce eşiyle karantinada geçirdiği süreci şöyle anlatmıştı: “İçe dönük bir süreç geçiriyorum. Sakinlediğimi ve yavaşladığımı hissediyorum. Daha çok okuyorum, müzik dinliyorum, herkes için dua ediyorum. Tüm telaşlarımın bu süreçte değiştiğini görüyorum. Şu an en önemli dileğim; sağlık. Bu süreç, birlik duygumu daha da güçlendirdi.”

Kenan İmirzalıoğlu baba oluyor! - Sayfa 3

Kenan İmirzalıoğlu ise Hakan Gence'ye verdiği röportajda evlilikleriyle ilgili merak edilen soruları yanıtlamıştı...

Kenan İmirzalıoğlu baba oluyor! - Sayfa 4

'SİNEM İLE BİRBİRİMİZE ŞİİR OKUYORUZ'
"Sabahları klasik müzik... Öğlene doğru ritm hızlanıyor; King Crimson, Led Zeplin hatta arada nostalji olsun diye Metallica... Akşama doğru müzik romantiğe dönüyor; Carmen McRae, Ella Fitzgerald... Sonra ya caza devam veya rock... Ayrıca evde spor yapıyorum, film izliyorum, kitap okuyorum. Sinem’le (Kobal) birbirimize şiirler okuyoruz. Sinem’le evlendiğimizden beri zaten zamanımızın büyük kısmını birlikte geçirdik. Dört duvar arasında birlikte olmaya alışkınız, çok keyifli."