Kemal Kılıçdaroğlu ile Canan Kaftancıoğlu ayakkabı ile secadeye basarak poz verdi

Kılıçdaroğlu ile Kaftancıoğlu'nun da aralarında bulunduğu CHP'li bir grup seccadeye ayak basarak kameralara poz verdi. CHP'den yapılan açıklama ise, poz veren hiçbirinin Müslüman hassasiyetine sahip olmadığını ortaya koydu.

Google Haberlere Abone ol
Takiyye maskesi seçim bitmeden düştü

Aralarında Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Deva Partisi gibi muhafazakar partilerin de bulunduğu "Altılı Masa" ittifakının Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul platformunun iftar programında seccadeye ayak basarak poz verdi.

SECCADEYE AYAKABILARIYLA BASTI

Kılıçdaroğlu ve CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay iftar programı sonrasında özel bir görüşme gerçekleşti. Görüşmede Canan Kaftancıoğlu da yer aldı.

Görüşme sırasında Kılıçdaroğlu'nun ayakkabılarıyla Müslümanların namaz kılarken kullandığı seccadeye basarak verdiği poz büyük tepki çekti.

HAMZA DAĞ'DAN TEPKİ!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, ortaya çıkan çirkin görüntüye tepki gösterdi.

Takkiye seçim bitmeden düştü
Takkiye seçim bitmeden düştü

 

Dağ mesajında, ''Ayakkabınız ile bastığınız yer, müslümanların secde ederken kullandığı seccadedir. Kılılıçdaroğlu' ifadelerini kullandı.

AYŞE KEŞİR: MUHAFAZAKAR KADINLARDAN OY İSTEYEN KILIÇDAROĞLU...

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Keşir paylaşımında, ''Düzce’yi Yüce Meclis’te temsil etmek için aday adayı olan eski Baro Başkanı Azade Ay ve her gün muhafazakâr kadınlardan oy isteyen Genel Başkan Kılıçdaroğlu. Ayakkabı ile çiğnedikleri ise seccadeler. Olmaz ya bir de iktidara gelseler. Yorumu hemşehrilerime bırakıyorum.'' ifadelerine yer verdi.

CHP'DEN SECCADE AÇIKLAMASI

Yoğun tepkilerin ardından CHP'den fotoğrafa ilişkin açıklama geldi.

Yapılan açıklamada, ''Söz konusu fotoğraf, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu ile birlikte katıldığı kalabalık bir iftar buluşmasının ardından çekilmiştir. Fotoğraf çekimi sırasında yaşanan yoğunluk ve fotoğraf çektirmek isteyenlerin telaşı nedeniyle, yerde bulunan seccade fark edilememiştir. Bu tür durumlara yönelik hassasiyeti herkes tarafından bilinen Sayın Genel Başkanımız ve İl Başkanımızın, ortaya çıkan bu talihsiz durum nedeniyle çok üzgün olduğunu belirtmek isteriz.'' denildi

Yorumlar