"Kazanmak kesinlikle kolay olmayacak"

- Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkan Vekili Güneş: - "Galatasaray Odeabank karşısında seyirci avantajını kullanarak parkeden galip ayrılacağımıza inancımız tam"

Google Haberlere Abone ol
"Kazanmak kesinlikle kolay olmayacak"


GİRESUN (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında 1 Nisan Pazar günü Galatasaray Odeabank'ı konuk edecek Yeşilgiresun Belediyespor'un kulüp başkan vekili Sertaç Güneş, seyirci avantajını kullanarak parkeden galip ayrılacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde kalma mücadelesi verdikleri için tüm maçları kazanmak zorunda olduklarını vurgulayarak, bu nedenle de rakip ayırma gibi bir durumlarının söz konusu olmadığını ifade etti.

Galatasaray Odeabank'ın gücünü bildiklerini ancak rakiplerinden kesinlikle çekinmediklerini dile getiren Güneş, "Karşılaşmayı kazanmaya çok ihtiyacımız var. O nedenle rakibimizin kim olduğunun bizim için önemi yok. Galatasaray Odeabank karşısında seyirci avantajını kullanarak parkeden galip ayrılacağımıza inancımız tam." diye konuştu.

Sertaç Güneş, Giresunlulardan takımı yalnız bırakmamalarını isteyerek, şu değerlendirmede bulundu:

"Kazanmak kesinlikle kolay olmayacak. Son topa kadar mücadele edeceğiz. Giresun halkından, çıktığımız bu yolculukta destek bekliyoruz. Taraftarımızın sağlayacağı katkıyla daha önce birçok önemli galibiyete imza attık. Galatasaray Odeabank maçını da taraftarımızın desteğiyle kazanacağız."

Yorumlar