Kaza geçirip mahsur kalan milletvekiline ulaşıldı

Niğde-Adana yolunda kar ve tipinin etkili olduğu yolda kaza geçirip mahsur kalan AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin'e ulaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kaza geçirip mahsur kalan milletvekiline ulaşıldı

Niğde-Adana kara yolunda kaza yapan ve tipide mahsur kaldıklarını sosyal medya hesabından duyuran AK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ali Şahin'e ulaşıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polis ekiplerince kurtarılan Şahin'in Niğde'ye götürüldüğünü açıkladı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ali Şahin'in aracı Niğde-Adana kara yolunda kaza yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Niğde-Adana kara yolunda yaptığı kazanın ardından tipi nedeniyle mahsur kalan TBMM İdare Amiri Ali Şahin'in polis ekiplerince kurtarıldığını bildirdi.

Gaziantep Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ali Şahin, Niğde-Adana kara yolunda kaza yaptıklarını hesabından duyurdu.

Bir tıra arkadan çarpan aracının görüntüsünü paylaşan Şahin, "Niğde Adana arasında çok kötü kaza geçirdik, mahsur durumdayız, tipi var. Acil yardım bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

BAKAN SOYLU: ŞAHİN'E ULAŞILDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bu paylaşımdan kısa süre sonra yaptığı açıklamada polis ekiplerinin Şahin'e ulaştığını açıkladı.

Soylu, Twitter hesabından, "Polis ekiplerimiz Ali Şahin’e ulaştı. Niğde’ye intikal ediyorlar. Geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.


METİN FEYZİOĞLU'NDAN ERDOĞAN HAKKINDA YORUMLAR

 

Yorumlar