Kayyum engellileri unutmadı

Batman Belediye Başkanlığına görevlendirilen Ertuğ Şevket Aksoy’un talimatları ile engellilerin temel ulaşım aracı olan akülü tekerlekli sandalyelerin şarj ihtiyacını karşılayan istasyon kuruldu.

Google Haberlere Abone ol
Kayyum engellileri unutmadı

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Batman Belediye Başkanlığına görevlendirilen Ertuğ Şevket Aksoy’un talimatları ile engellilerin temel ulaşım aracı olan akülü tekerlekli sandalyelerin şarj ihtiyacını karşılayan istasyon kuruldu. Engelli vatandaşlar, projenin kendi yaşamlarını kolaylaştıracağını dile getirdi.

Sosyal İşler Müdürlüğü, Atatürk Parkı ve Cumhuriyet Meydanına, engelli vatandaşların faydalanacağı akülü tekerlekli sandalye şarj istasyonu kurdu. Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında kurulan istasyonlarla, engelli vatandaşların, akülü tekerlekli sandalyelerini şarj etme gibi yaşadıkları büyük sıkıntıya da çözmüş oldu. Proje ile engelli vatandaşların günlük yaşamda şarj sorunu yaşamadan rahatça gezmelerine katkı sağladıklarını belirten Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, akülü tekerlekli sandalye şarj istasyonu sayısını ileriki dönemlerde arttırmayı hedeflediklerini belirtti.

Yorumlar