Kayserili mahalli şarkıcı dünya sıralamasına girdi

Kayserili mahalli sanatçı Fatih Bulut'un düğünlerde şarkıcılık yaparken söylediği, "Çok Sevdim Yalan Oldu" isimli şarkısı Youtube'da dünya sıralamasına girdi

Google Haberlere Abone ol
Kayserili mahalli şarkıcı dünya sıralamasına girdi

Kayserili düğün şarkıcı Fatih Bulut ‘Çok sevdim yalan oldu’ şarkısıyla Türkiye ve dünya listelerine girdi. 12 milyonu aşkın izlenme alan şarkının video klibi, Türkiye’nin en popüler şarkısı haline geldi.

Yıllarca düğün salonlarında şarkı söyleyen ve internette tanınan Bulut, İstanbul’un turistik yerlerinde çektiği klibi YouTube’dan yayınladı. 29 Ağustos’ta yayınlanan şarkı bir haftada 12 milyondan fazla kez dinlenildi.

Yapımcı Samsun Demir, “Kayseri’den, düğün salonlarının sevilen şarkısı, dünyanın en çok izlenen 12. şarkısı oldu…” diyerek Bulut’un şarkısının dünya listelerindeki görüntüsünü paylaştı. Demir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bulut’u tebrik etti ve “Müzik böyle güzel bir şey… Pop mu Rap mi tartışmaları yaparken… Birdenbire Kayseri’den tik tok’a düşüyor bir şarkı. Sonra gelip Youtube Türkiye’nin en çok izlenen şarkısı oluyor” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya kullanıcıları, Bulut’un şarkısının özellikle oyuncu İrem Sak’ın paylaşmasının ardından popülerleştiğini dile getirdi. (HABER MERKEZİ)

Yorumlar