Kayseri Erciyesspor'da 5 yönetici istifa etti

- Mavi-siyahlı kulüpte yeni yönetim kurulunun 3 asil ve 2 yedek üyesi istifa kararı aldı

Google Haberlere Abone ol
Kayseri Erciyesspor'da 5 yönetici istifa etti

KAYSERİ (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve yaşadığı yönetim krizi nedeniyle bir süre kayyumla yönetilen Kayseri Erciyesspor'da yeni yönetim kurulunun 3 asil ve 2 yedek üyesi istifa etti.

Kayseri temsilcisinde yönetim kurulu üyeleri Rıfat Dayıoğlu, Yavuz Soner Coşkun, Selahattin Sözduyar ile yedek yönetim kurulu üyeleri Mehmet Kargın ve Süleyman Akın, istifa kararı aldı.

Kayseri Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenleyen Rıfat Dayıoğlu, 21 Kasım Pazartesi yapılan olağanüstü kongrede delegeler tarafından gıyabında başkanlığa seçilen Nuhkan Rüzgar ile yaşadıkları iletişim sorunu dolayısıyla görevlerini bıraktıklarını söyledi.

Dayıoğlu, istifa etmeden önce Hacı Boydak Tesislerinin adını değiştirip Kayserili bir şehidin isminin tesislere verilmesini planladıklarını ancak buna başkan tarafından izin verilmediğini iddia etti.

30 Mayıs tarihinden itibaren çok sayıda olağanüstü kongre geçiren, ardından yönetime talip çıkılmaması üzerine bir süre kayyumla yönetilen Kayseri Erciyesspor'da 21 Kasım'da Nuhkan Rüzgar başkanlığındaki yönetim göreve getirilmişti.

Yorumlar