Katılımevim kimin, sahibi kimdir, faizsiz ev almak mümkün mü?

Katılımevim kimin, sahibi kimdir, faizsiz ev almak mümkün mü? Katılımevim, faize bulaşmadan ev sahibi olmak isteyen vatandaşa cazip imkanlar sunuyor. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan, “Ödemeleriniz tamamen kendi bütçenize uygun şekilde yapabilir ve faiz yükünden kurtulabilirsiniz” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Katılımevim kimin, sahibi kimdir, faizsiz ev almak

Katılımevim kimin, sahibi kimdir, faizsiz ev almak mümkün mü? Faize bulaşmadan ev sahibi olmak isteyen vatandaşa çözüm yolunu Katılımevim sunuyor. Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan, “Ödemeleriniz tamamen kendi bütçenize uygun şekilde yapabilir ve faiz yükünden kurtulabilirsiniz” dedi. Katılımevim kimin, sahibi kimdir, faizsiz ev almak mümkün mü?

Faiz yükünün altına girmeden, manevi değerleri yıpratmadan ev sahibi olmak isteyenler için muhteşem bir yöntem olan "katılım usülüyle" ev sahibi olmanın püf noktalarını Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan anlattı. 

Turhan, faizsiz ev alma yönteminin detaylarını şöyle anlattı:

Biz, araç, gayrimenkul sektöründeki alımlarda, ailelerin faiz maliyetlerine katlanmadan, düşük taksitlerle, aileleri kendi tasarruf planlarıyla ürün almalarını sağlıyoruz.

Bizim, Türkiye'nin tüm il, ilçe sınırlaması olmadan, tüm bölgelerinde vatandaşlarımızı bir araya getirerek, 10-12 kişiden başlayarak, 360 kişilik gruplar oluşturuyoruz. Bu gruplar kendi içerisinde her ay, sıra belirleme organizasyonlarımız oluyor, bu etkinliklerde, o ay ev alacak kişinin ismi belirleniyor.

O kişinin ismi belirlendikten sonra biz finans tarihi verip onun ödemesini gerçekleştiriyoruz. Tarih belli olduktan sonra o vatandaşımız, gidip istediği evi, arabayı satın alıyor.

Mesela 200 bin TL üzerinden konuşacak olursak, yani daha somut olması için, 200 bin liralık bir ürün aldığınızda 20 bin TL ekstra bir maliyeti oluyor.

Bu ekstra maliyet bizim katkı maliletimiz, hizmet bedeli olarak aldığımız bedeldir. Teslimat sürecinde ise girdiğiniz aya göre değişkenlik gösteriyor. 12 aya da girmiş olabilirsiniz, 20 aya da 360 aya da girmiş olabilirsiniz. 

KAPANAN ŞİRKETLER ARASINDA YER ALMADI

Tasarruf finansman sektöründe denetim ve gözetime elverişli, faaliyetlerini güvenilir bir zeminde icra edebilmesi amacıyla şirketlerin kuruluş izinleri kapsamında BDDK’ya intibak planı sürecinde 35 şirket başvurdu. İntibak planı onaylanan az sayıdaki tasarruf finansman şirketlerinden biri de Katılımevim oldu.

Katılımevim yasal alt yapı sürecinde ilk aşamayı geçti.

Katılımevim, yasal yükümlülükler kapsamında teknolojik alt yapısı, yeterli mali gücü, deneyimli yönetim ve organizasyon yapısı ile sağlam adımlar atmaya devam ediyor.

Katılımevim, 55 şubesiyle bine yakın kişiye istihdam sağlıyor.


 

Yorumlar