Katil ayıyı öldüren şampiyon boksör ağır yaralı

Rusya'da şampiyon boksör, arkadaşına saldırarak onu öldüren ayıyla boğuştu. Uzun süren boğuşma sonrasında ayıyı öldürmeyi başaran şampiyon boksör ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Katil ayıyı öldüren şampiyon boksör ağır yaralı

Rusya bu günlerde ilginç bir ayı saldırısı olayını konuşuyor. Sibirya bölgesinde yaşanan olayda, saldırgan ayı bir kişiyi öldürüyor, ölen kişini arkadaşı ise ayıyı öldürüyor. Ayıyı öldüren kişinin ülkenin boks şampiyonlarından 23 yaşındaki İlya Medvedev olduğu öğrenildi.

Rus boks şampiyonu, 23 yaşındaki Ilya Medvedev, arkadaşını öldüren boz ayıyı öldürdü. Ayıyla boğuşan genç boksör, hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Sputnik'in haberine göre, Sibirya'nın batısında Irtysh Nehri'nde balık avına çıkan 23 yaşındaki Ilya Medvedev ile 48 yaşındaki balıkçı arkadaşı Vyacheslav Dudnik boz ayının saldırısına uğradı. Ayı tarafından hırpalanan Dudnik olay yerinde hayatını kaybetti. Dudnik'ten sonra Medvedev'e yönelen boz ayı ile boksör arasındaki boğuşma, dakikalarca sürdü. Ayıyı silahla durdurmaya çalışan boksör silahını da düşürünce eline aldığı bıçakla ayıyı etkisiz hale getirmeye çalıştı.

Başka bir balıkçı olan 41 yaşındaki Denis Chebotar, ağaçların arasından 'ayı' diye bağırma sesleri duyduğunu söyledi. Bağırtılar üzerine koşarak olay yerine gelen Chebotar, "Silah sesleri ve bağırtılardan sonra oraya vardığımda Dudnik ölü biçimde yatıyordu" dedi.

Tedavi altına alınan boksörün kafasında ve vücudunda yırtıklar oluşurken, durumunun ağır olduğu açıklandı. Raporlara göre, kriminal müfettişler ayı saldırısıyla ilgili soruşturma başlattı.
2019 yılında Medvedev, Silahlı Kuvvetler Boks Şampiyonasında 64 kg ağırlık kategorisinde altın madalya kazandı.

Kaynak: Sputnik Türkiye


 

Yorumlar