Kastamonu Belediyespor Kulübü Başkanı Eski:

- "Kadın hentbol takımı için Macar antrenör Kovacs ile geçtiğimiz günlerde her konuda anlaşmıştık. Ancak iş imza aşamasına geldiğinde yeni şartlar öne sürdü. Biz de bu şartlarını kabul etmedik"

Google Haberlere Abone ol
Kastamonu Belediyespor Kulübü Başkanı Eski:

KASTAMONU (AA) - Kastamonu Belediyespor Kulübü Başkanı Hüdaver Eski, kadın hentbol takımını için prensipte anlaştıkları Macar antrenör Peter Kovacs ile yeni şartlar öne sürmesi nedeniyle sözleşme imzalamadıklarını söyledi.

Kastamonu Belediyespor yetkilileri, yeni sezonda çalışmayı düşündükleri ve her konuda anlaştığı, bir dönem Türkiye A Milli Bayan Hentbol Takımı'nı da çalıştıran Macar antrenör Peter Kovacs ile bir restoranda imza töreni için bir araya geldi.

Kovacs'ın imza töreninde yeni şartlar öne sürmesi yönetim tarafından kabul görmedi.

Kastamonu Belediyespor Kulübü Başkanı Hüdaver Eski, görüşmelerin sona erdiğini ve kendisi ile anlaşamayacaklarını bildirdi.

Eski, Kovacs ile geçtiğimiz günlerde her konuda anlaştıkların belirterek, şunları kaydetti:

"Ancak iş imza aşamasına geldiğinde yeni şartlar öne sürdü. Biz de bu şartlarını kabul etmedik. Kendisiyle bu şartlar altında anlaşamayacağımızı söyledik. Dolayısıyla belki de artık yeni bir hoca arayışına başlamamız gerekiyor."

Yorumlar