Kartal'daki enkazdan 45 saat sonra kurtuldu

Kartal'da çöken binadan 48 saat sonra biri daha kurtarıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Süleyman Soylu "16 yaşındaki gencimiz kurtarıldı" dedi. Ayrıca enkazdan bir kişinin daha sesinin geldiği ifade ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Kartal'daki enkazdan 45 saat sonra kurtuldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 16 yaşındaki bir gencimiz kurtarıldı" dedi. Ayrıca enkaz altından bir kişinin sesinin geldiği ifade edildi. Kurtarma çalışmalarını o alanda yoğunlaştıran ekipler, sesin sahibinin Şeyma Kambur olduğunu ve haberleşmeyi sürdürdüklerini aktardı.

Enkazdan kurtarılan 16 yaşındaki genç, Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Bakan Soylu, önceki açıklamasında binanın çökmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 11 olduğunu, 13 yaralının da durumunun iyi olduğunu söylemişti.

Ekipler enkaz altından sesi gelen Şeyma ile haberleşiyor

Ayrıca enkaz altından bir kişinin sesinin geldiği ifade edildi. Kurtarma çalışmalarını o alanda yoğunlaştıran ekipler, sesin sahibinin Şeyma Kambur olduğunu ve haberleşmeyi sürdürdüklerini aktardı.

Orhantepe Mahallesi Bankalar Caddesi Sema Sokak'ta önceki gün çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın enkazındaki çalışmalar gece boyu aralıksız devam etti.

Şu ana kadar 11 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, 13 kişi de yaralı olarak kurtarıldı. Enkazdan sağ çıkarılan vatandaşlar hastanede tedavi altına alınırken, kurtarma çalışmaları ise 5-6 noktada sürüyor.

Enkazdan 45 saat sonra ses duyuldu

Kartal'da enkaz altından bir kişinin sesinin duyulduğunun belirtilmesi üzerine ekipler çalışmalarını bu alana yoğunlaştırdı. Çalışmalar sesin geldiği söylenen noktada yoğunlaştı.

Çöken binada irtibat sağlanan ismin Şeyma Kambur olduğu öğrenildi.

Yorumlar