Kardeşlerim Şengül neden yok? Son Dakika Sevin Fadik Atasoy neden dizide yok belli oldu

Kardeşlerim Şengül neden yok, diziden neden ayrıldı konusunda açıklama geldi. Şengül son bölümde dizide görünmeyince seyircinin kafasında soru işaretlerine neden oldu. Peki, Kardeşlerim Şengül neden yok? Son Dakika Sevin Fadik Atasoy neden dizide yok belli oldu

Google Haberlere Abone ol
Kardeşlerim Şengül neden yok? Son Dakika Açıklama

Kardeşlerim Şengül karakteri neden yok, diziden ayrıldı mı soruları dün akşam yayınlanan son bölümü izleyenler tarafından merakla soruldu. Çünkü, bir önceki bölümde oynayan Şengül dün akşam bir anda ortadan kayboldu. Kardeşlerim Şengül neden yok? Son Dakika Sevin Fadik Atasoy neden dizide yok belli oldu

KARDEŞLERİM ŞENGÜL NEDEN YOK? AÇIKLAMA GELDİ

Son zamanlarda "Kardeşlerim" dizisinde "Şengül" karakteri ile ilgili dikkat çekici gelişmeler yaşanmıştır. Dizinin 108. bölümünde Şengül, kulüpte Fatma ile tartışmalar yaşayarak ortalığı karıştırıyor. Bu tartışmalar Yaman için bardağın taşmasına neden oluyor​​. Ayrıca 106. bölümde, Şengül ve Fatma büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalıyorlar ve bu durum Orhanlar için büyük bir endişe kaynağı oluyor​​.

Fadik Sevim Atasoy dizinin en son 107. bölümünde ekranda göründü. Akif'in peşine düşüp iş yerine kadar gitmiş daha sonra da evde yemek sofrasında göründü. Dizinin 108. Bölümünde ise Şengül karakteri hiçbir şekilde görünmedi. Dizinin yapımcısı ve Atasoy'un kendisinden ise konuyla ilgili hiçbir şekilde açıklama gelmedi.

51. Bölümde Ömer’in yaptığı hamleyle iyice sinirlenen Şengül, Eren kardeşleri zor durumda bırakmak için farklı yollar izler. Asiye ve Doruk, Ataman Koleji’nde yapılacak olan yıl sonu eğlencesini organize etmek için kolları sıvarken, Aybike’nin Asiyelere olan siniri gün geçtikçe daha da çoğalır. Nebahat ve Ayla, Akif’in kasasında sakladığı evrakları almanın yolunu ararken; okuldaki partide yaşanan kavga, herkesi dehşete düşürür.

Kardeşlerim Şengül
Kardeşlerim Şengül

 

Bölümde ise Şengül, soygundan kurtulan bankanın reklam filmi teklifini alan Orhan'ı yalnız bırakmak istemiyor, ancak karşılaştığı manzaradan pek memnun olmuyor. Aynı zamanda Suzan ve Yaman arasında önemli gelişmeler yaşanıyor ve Şevval, Eren ailesini her zaman destekleyen Burak Müdür hakkında radikal bir karar alıyor​​.

Kardeşlerim dizisinin Şengül'ü 37 yaşında. Uyanık, değişken, paraya fazla değer veren, cingöz bir kadın. Kocasının yeğenlerine belli bir mesafeden sahip çıkmaya çalışırken, her daim fırsatlardan da istifade etmeyi iyi bilen bir kadın.

"Kardeşlerim" dizisinin 108. bölümünde, Ömer ölümcül bir tehlike ile karşı karşıya kalırken, Şevvallerin kapısını çalan sürpriz bir isim Yılmaz ailesini şaşkınlığa uğratır. Bu sırada, Fatma ve Şengül'ün kulüpte yaşadıkları büyük tartışma, Yaman için son damla olur ve onu etkiler.

Eren kuzenler ve dostları, Burak Müdür'ü okuldaki işine geri döndürebilmek için harekete geçerken, Oğulcan, Elif'in gönlünü kazanmak için romantik girişimlerini sürdürür.

Süreyya ile Yaman ilişkileri konusunda, Akif'in kayıtsız kalamayacağı önemli bir adım atarlar. Fatma ve Oğulcan ise sokakta buldukları koltuğu evlerine getirir ve beklenmedik, şok edici bir durumla karşılaşırlar​​​​.

SON DAKİKA AÇIKLAMA GELDİ

Fadik Sevin Atasoy, ATV'nin sevilen dizisi "Kardeşlerim"de canlandırdığı Şengül karakteri ile dikkat çekmişti. Diziye dört sezondur katkıda bulunan Atasoy'un, son bölümlerde yer almaması, izleyiciler arasında merak uyandırdı. "Kardeşlerim Şengül neden ayrıldı?" sorusu, gündemde yerini aldı.

Dizinin 112. bölümünde Şengül karakterinin ailesine duygusal bir veda sahnesi, ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu. Dizide meydana gelen bir kaza sonucu Şengül karakterinin hayatını kaybetmesi, Atasoy'un diziden ayrılma nedeni hakkında soru işaretleri oluşturdu.

Dizinin yapım şirketi NGM'den yapılan açıklamada, Fadik Sevin Atasoy'un sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrıldığı belirtildi. Yapılan açıklamada, "Sevgili izleyicilerimiz, 4 sezondur yayın hayatına deva eden 'Kardeşlerim' dizisinde, 'Şengül' karakterini başarıyla canlandıran kıymetli oyuncumuz Fadik Sevin Atasoy, bir sağlık sorunu nedeniyle dizimize ara veriyor. NGM ailesi olarak sevgili Fadik'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, 'Kardeşlerim' olarak her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz" ifadelerine yer verildi.

Fadik Sevin Atasoy'un ayrılığı, sosyal medyada ve izleyici yorumlarında büyük yankı buldu. Sevilen oyuncuya, sağlık durumu hakkında endişelenen hayranlarından çok sayıda geçmiş olsun mesajı ve destek geldi.

Fadik Sevin Atasoy'un sağlık sorunlarına ilişkin detaylı bilgi verilmezken, gelecekteki projeleri ve sağlık durumu hakkında gelişmeler merakla bekleniyor.

Yorumlar