Kardeşlerim Harika neden ayrıldı, Gözde Türker öldü mü?

Kardeşlerim Harika neden diziden ayrıldı sorusu cevabını buldu. Dizinin en dikkat çekici ve sorunlu karakterlerinden biri olan Harika karakterinin rolüne son verilmesi hayranları tarafından merak ediliyordu.

Google Haberlere Abone ol
Kardeşlerim Harika neden ayrıldı, Gözde Türker?

Kardeşlerim Harika neden ayrıldı, Gözde Türker öldü mü? Kardeşlerim Harika neden ayrıldı sorusunun cevabı uzun zamandır hayranları tarafından merakla soruluyordu. ATV'nin reyting rekortmeni dizisi "Kardeşlerim"in dikkat çeken karakterlerinden biri olan Harika yeni sezonda ekranda görünmüyor. Harika'nın neden diziden ayrıldığı sorusu sonunda cevabını buldu. Kardeşlerim Harika neden ayrıldı, Gözde Türker öldü mü?

Cumartesi akşamlarının Rekortmen dizisi Kardeşlerim dizisinde Harika karakterini canlandıran Gözde Türker'in diziden ayrılığı herkesi şaşırttı. Gözde Türker'in ayrılık nedeni Merak Edilirken Oyuncunun yeni projesi ortaya çıktı.

Kardeşlerim Harika neden ayrıldı Belli oldu

Kardeşlerim Harika

 

Gözde Türker Kardeşlerim Dizisinde canlandırdığı Harika karakteriyle dikkat çekti. Ünlü oyuncu dizinin ilk bölümünden bu yana Cihan Şimşek'in oynadığı Oğulacan ile uyum yakalamıştı. Kardeşlerim 51. Bölümüyle Diziye veda eden Gözde Türker'in yeni dizisi de merak edilmeye başlandı. Kardeşlerim Harika Meğer Bu Yüzden Ayrılmış! Gözde Türker'in Yeni Projesi Ortaya Çıktı.

Kardeşlerim Harika karakteriyle milyonların dikkatini çeken Gözde Türker geçtiğimiz bölüm diziye veda etti. Bu sürpriz ayrılığın arkasında oyuncunun hamile olduğu söylentileri de vardı.

Kardeşlerim'in fitneci Harika'sı Gözde Türker Hamile! Gözde Türker diziden ayrılıyorKardeşlerim'in fitneci Harika'sı Gözde Türker Hamile! Gözde Türker diziden ayrılıyor
Dizi

Gözde Türker'in Kardeşlerim dizisine veda etmesi sonrasu yeni projesi de merak konusu oldu. 26 yaşındaki Gözde Türker uzun süredir ATV ekranlarında hayranlarıyla buluşuyordu.

Önümüzdeki döneme kadar dinlenme kararı alan Gözde Türker'in yeni dizisi de belli oldu. Güzel oyuncu 14 Haziran'da Türkiye'de açılacak Disney Plus platformu ile anlaşmak üzere. Bir gençlik dizisi olacak projenin bu platformada yayınlanması bekleniyor.

KARDEŞLERİM HARİKA - GÖZDE TÜRKER KİMDİR?

Gözde Türker, 17 Eylül 1995’de Bursa'da doğmuştur. Türker aslen Selanilk göçmenidir. Gözde Türker iki kardeştir, bir ablası vardır. Henüz 9 yaşındayken tiyatro eğitimine başladı. Nedim Buğral'dan drama dersi aldı. Gözde Türker Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Ayrıca İstanbul Devlet Konservatuvarı'nın yarı zamanlı müzikal bölümünü de tamamlamıştır.

Gözde Türker, ilk kamera önü oyunculuk deneyimini 2011 yılında 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Safiye Sultan' rolüyle edinmiştir. Daha sonra 2016 yılında 'Poyraz Karayel' , 2018 yılında “İstanbullu Gelin” ve 2020 yılında ise 'Kardeşlerim' dizilerinde rol almıştır.

Gözde Türker, 'Hastalık Hastası' tiyatro oyununda 'Beline' karakterini, 'Antigone' oyununda 'İsmene' karakterini, 'Cesaret Ana ve Çocukları' oyununda 'Cesaret Ana' karakterini, 'Bizden Değilsin' oyununda  ise 'Çocuk' karakterini oynamıştır.

GÖZDE TÜRKER’İN RÖPORTAJINDAN KESİTLER

Nasıl bir ailede büyüdünüz?

Annem, babam ve ablamla dört dörtlük bir ailede büyüdüm. Biz, Selanik göçmeniyiz, Bursalıyız. Üniversiteye kadar Bursa'da yaşadım. Ablamla aramda çok özel bir bağ vardır. Çok güzel bir sevgiyle büyütüldük. Ve ailedeki herkesin birbirine karşı koşulsuz bir sevgisi vardır.

Eğitim hayatınızdan ve ekranda ilk rolünüzden bahseder misiniz?

2013 yılında Muhteşem Yüzyıl'da Safiye Sultan ile dizi oyunculuğuna başladım. Ve bir sene sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, tiyatro bölümünün yetenek sınavlarını kazanarak, tiyatro eğitimime profesyonel anlamda başlamış oldum. Aynı zamanda İstanbul Devlet Konservatuvarı'nın yarı zamanlı müzikal bölümüne girdim ve iki okuldan da 2019 yılında mezun oldum.

Gelecekle ilgili hayallerinizde neler var?

Mutlu bir hayat yaşamak istiyorum. Başarılı olmak beni mutlu ediyor. Motivasyonumu arttırıyor. Şan, şöhret tabii ki mesleğimizin iyi hissettiren tarafı. Ama benim en çok üstünde durduğum şey emek ve başarı.

Oyuncu Funda İlhan’ın anneniz olduğu söyleniyor, doğru mu?

Funda İlhan annem değil. Evet çok benziyoruz fakat arkadaşım.

 


 

Yorumlar