Kardeşlerim Dora gerçek adı nedir?

Kardeşlerim Dora gerçek adı nedir, kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır soruları dizinin hayranları tarafından merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Kardeşlerim Dora gerçek adı nedir?

Kardeşlerim Dora gerçek adı nedir, Dora karakterini kim oynuyor, canlandıran oyuncunun adı nedir, kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır soruları dizinin hayranları tarafından merakla soruluyor.

ATV'de yayınlanan ve özellikle genç nesil tarafından merakla takip edilen Kardeşlerim dizisindeki Dora karakteri dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Dora karakterini canlandıran oyuncunun performansı diziyi izleyenlerce tam not alırken, oyuncunun gerçek adının ne olduğu da merak konusu oldu. 

Kardeşlerim Dora gerçek adı nedir?
Kardeşlerim Dora gerçek adı nedir?

 

Peki, Kardeşlerim Dora gerçek adı nedir, kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Başrollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk yer aldığı dizinin karakterlerinden biri de Dora'dır.

Dora, Emir’in kız arkadaşıdır.

Emir’in ailesi normalde yurtdışında yaşasa da Emir, kız arkadaşı Dora İstanbul’da olduğu için sık sık İstanbul’a gelmektedir.

ILGAZ KAYA KİMDİR?

Ilgaz Kaya Kardeşlerim dizisinde Dora karakterine hayat vermektedir. Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanmış olan “Elbet Bir Gün” dizisinde rol almış olan güzel oyuncu Boğaziçi Üniversitesi mezunudur. Haliç Üniversitesi’nde de Tiyatro Bölümünde eğitimini tamamlamıştır.

KARDEŞLERİM OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Akif Atakul (Celil Nalçakan)

Şengül Eren (Fadik Sevin Atasoy)

Orhan Eren (Cüneyt Mete)

Ömer Eren (Yiğit Koçak)

Asiye Eren (Su Burcu Yazgı Coşkun)

Suzan Manyaslı (Ahu Yağtu)

Nebahat Atakul (Simge Selçuk)


 

Yorumlar