Kardeş Çocukları Umay Karay gerçekte kimdir, nereli, kaç yaşında?

Kardeş Çocukları Umay Karay gerçekte kimdir, nereli, kaç yaşında? Kardeş Çocukları dizisinin başrol oyuncularından Umay Karay'ın kim olduğu izleyici tarafından merak ediliyor. Peki, Kardeş Çocukları Umay Karay kimdir, aslen nereli, kaç yaşında. İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Kardeş Çocukları Umay Karay gerçekte kimdir, nereli, kaç yaşında?

Kardeş Çocukları dizisi başrl oyuncularından Umay Karay izleyicinin merak ettikleri arasında. Umay Karay gerçekte kimdir, aslen nereli, kaç yaşında. İşte Umay Karay hakkında merak edilenler. 

Kardeş Çocukları başrol karakterlerinden Umay Karay'ı canlandıran oyuncu gerçekte Nur Fettahoğlu'dur. 

Nur Fettahoğlu 1980 Almanya doğumludur.

Asıl mesleği Moda tasarımcısıdır.

Nur Fettahoğlu

  • Doğum Tarihi, 12 Kasım 1980
  • Doğum Yeri, Almanya
  • Asıl mesleği, moda tasarımcısı
  • 38 yaşında
  • Aslen Rize'lidir

İşte Nur Fettahoğlu'nun biyografisi:

Nur Fettahoğlu 12 Kasım 1980'de Sinan ve Fatma Fettahoğlu'nun beş çocuğundan biri olarak Duisburg, Almanya'da doğdu. Aslen Rizeli olan oyuncu beş kardeştir.

Sırasıyla Beşiktaş Lisesi ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden mezun olan Nur, çeşitli bankalarda görev aldıktan sonra, Sky Türk'te borsa spikerliği yapmaya başladı. Nur, oyunculuğa Benden Baba Olmaz ile başladı, ardından Gönül Salıncağı'nda rol aldı ve Aşk-ı Memnu'daki Peyker rolüyle de yıldızı parladı. Şu an Kardeş Çocukları dizisinde oynadığı Umay Karay karakteri ile izleyicinin beğenisini topluyor.

KArdeş Çocukları Umay KAray kimdir, nereli, kaç yaşında

Yorumlar

Mahym Umay karayi cok seviyorum insAllah hedefine ulasir