Kardemir'e yeni personel alımı

Kardemir'e 600 yeni personel alınacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Kardemir'e yeni personel alımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Bayraktar ile görüşerek Kardemir'e 600 işçi alınacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs mesajında Türkiye'nin ilk entegre ağır sanayi kuruluşu olan Kardemir'e 600 işçi alımı yapılacağının müjdesini verdi.

600 yeni işçinin Kardemir'e güç katacağını ifade eden Cumhurbaşkanımız Erdoğan, şu ifadeleri kullandı; "Ülkemizin önde gelen demir çelik tesislerinden Kardemir'e önümüzdeki aylarda 600 yeni işçi alacağımızın müjdesini veriyorum. Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Bayraktar ile de görüştüm. Kardemir'in gücüne güç katacağına, üretim ve kazancını katlayacağına inandığım, 600 yeni istihdamın şimdiden Kardemir'e ve Karabük'e hayırlı olmasını diliyorum."

Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Alparslan Bayraktar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile geçtiğimiz günlerde görüşerek Kardemir'e yapılması gereken istihdam hakkında bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Kardemir'e yapılacak olan 600 yeni istihdam açıklamasının ardından Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Alparslan Bayraktar, açıklamalarda bulunarak şu ifadeleri kullandı;

"Kardemir bizim göz bebeğimiz, Karabük ile ayrılmaz bir bütündür. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, ülkemizin ve bölgemizin değeri artmaya devam edecektir. Kardemir'e yapılacak olan 600 kişilik yeni istihdam Kardemir’e ve Karabük'e hayırlı olmasını dilerim."

Kardemir'in işçi alımıyla alakalı detaylar ise yakın zamanda Kardemir tarafından açıklanacak.

 

Yorumlar