Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Düzce-Kaynaşlı kavşakları 11-12. kilometrelerinde...

Google Haberlere Abone ol
Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Düzce-Kaynaşlı kavşakları 11-12. kilometrelerinde yürütülen köprü çalışmaları nedeniyle her iki yönde (İstanbul-Ankara ve Ankara-İstanbul) sol şeritler trafiğe kapatılarak, ulaşıma ikişer şeritten kontrollü izin veriliyor.

Bursa Çevre Otoyolu'nun 4-9. kilometrelerindeki (Yalova-Yıldırım ayrımları) üstyapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle Balıkesir istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım karşı şeritten gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor.

Akçaabat-Trabzon yolunun 45. kilometresindeki Akyazı Tüneli'nde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 19 Mart'a kadar 08.00-17.00 saatlerinde Akçaabat-Trabzon yönündeki güney tüpü ulaşıma kapatılarak, trafik servis yoluna yönlendirilecek.

Balıkesir-Dursunbey-Harmancık yolunun 0-71. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ilgaz-Çankırı-Ankara yolunun 7-13. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Yorumlar