Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Düzce ile Kaynaşlı kavşakları arasındaki...

Google Haberlere Abone ol
Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Düzce ile Kaynaşlı kavşakları arasındaki köprü çalışmaları nedeniyle 11-12. kilometrelerde yolun her iki yönünde (İstanbul-Ankara ve Ankara-İstanbul) sol şeritleri taşıt trafiğine kapatıldı. Bu kesimde ulaşım, her iki yönde ikişer şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Edirne-İstanbul Otoyolu'nun 14. kilometresinde (Söğütlüdere mevkisi) sanat yapıları çalışmaları nedeniyle tek şeridi trafiğe kapatıldı. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Manisa-İzmir yolunun 17-18. kilometrelerinde Sabuncubeli Tüneli bağlantı hatlarının yapım çalışmaları nedeniyle yolun bir bölümü araç trafiğine kapatıldı. Bu kesimde geçişlere diğer şeritten izin veriliyor.

Erzurum-Aşkale Kop Dağı Geçidi Tüneli varyant yolunun 0-3. kilometrelerinde gerçekleştirilecek yapım çalışmaları nedeniyle trafik servis yoluna yönlendirilecek.

Tokat-Niksar devlet yolunun 46-54. kilometrelerindeki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin yavaş seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Yorumlar