Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, İzmir Çevre Otoyolu'nun 10-20. kilometrelerinde (2. Sanayi Bölgesi,...

Google Haberlere Abone ol
Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, İzmir Çevre Otoyolu'nun 10-20. kilometrelerinde (2. Sanayi Bölgesi, Ege Üniversitesi, Bornova, Çiğli, Mavişehir, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, Sasalı, 2. Ana Jet Üssü kavşakları) aydınlatma sistemleri onarım çalışması devam ediyor. Bu nedenle Bayraklı Tünel İşletme Şefliğinin belirlediği gece saatlerinde otoyolun ayrım ve katılım kollarında ulaşım sıralı olarak trafiğe kapatılıyor.

Anadolu Otoyolu'nun Kızılcahamam-Kahramankazan kavşakları (Orhan Gökberber viyadüğü) 6-8. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım karşı yönden (İstanbul-Ankara istikameti) gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor.

Çanakkale-İzmir yolunun 29. kilometresinde Sağancı kavşağı bitümlü sıcak karışım yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Uşak-Afyonkarahisar yolunun 38. kilometresinde Erkmen köprülü kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Afyonkarahisar Belediyesine ait toplayıcı yoldan sağlanıyor. Bu nedenle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Çeşmeli-Mersin-Tarsus Otoyolu'nun 0-1. kilometrelerinde (Mersin-Gözne ve Stadyum kavşağı arası) heyelan önleme çalışmaları nedeniyle sağ taşımanın birinci şeridi (Mersin-Çeşmeli istikameti) trafiğe kapatılarak ulaşım ikinci ve üçüncü şeritten gerçekleştiriliyor.

Yorumlar