Karayollarında 14 Ekim Perşembe son durum

Karayollarında 14 Ekim 2021 Perşembe son durum nedir?

Google Haberlere Abone ol
Karayollarında 14 Ekim Perşembe son durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Hendek-Gümüşova kavşaklarındaki üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul istikameti 22.00-06.00 saatlerinde kesimler halinde trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanıyor.

Aydın-Muğla yolunun 6-8. kilometrelerinde Çiftlikköy Kavşağı yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 36-40. kilometrelerinde İmrendi Alt Geçidi yapım çalışmaları dolayısıyla her iki istikamet trafiğe kapatılarak, sürücüler servis yollarına yönlendiriliyor.

Çeşmeli-Mersin-Tarsus Otoyolu'nun Serbest Bölge bağlantı yolu mevkisinde onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Edirne-İstanbul yolunun 36-38. kilometrelerindeki (Çorlu Havalimanı kesimi) üstyapı çalışmaları sebebiyle İstanbul yönü trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşıma diğer istikametten iki yönlü izin veriliyor.

Kayseri-Niğde yolunun 36-43. kilometrelerindeki yapım ve üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Trabzon-Rize yolunun 43. kilometresindeki Çamburnu Tüneli'nde yapılacak elektrik sistemi bakım ve onarım çalışması nedeniyle saat 17.00'ye kadar ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Artvin-Erzurum yolunun 5-38. kilometrelerinde şev temizliği ve çelik ağ uygulama çalışmaları sebebiyle saat 18.00'e kadar ulaşım tek şeritten kontrollü devam edecek.

Seydişehir-Akseki yolunun 21-37. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Bartın-Kurucaşile yolunun 23-25. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

 

Yorumlar