Karakomik Filmler 2 yaş sınırı, konusu, bilet fiyatları

Karakomik Filmler 2 yaş sınırı kaç? Karakomik Filmler 2 oyuncu kadrosu ve konu, Karakomik Filmler 2 bilet fiyatları ne kadar? sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından sıkça araştırılanlar arasında yer alıyor. İşte, Karakomik Filmler 2 ile ilgili detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Karakomik Filmler 2 yaş sınırı

Karakomik Filmler 2 yaş sınırı kaç? Karakomik Filmler 2 oyuncu kadrosu ve konu, Karakomik Filmler 2 bilet fiyatları ne kadar? sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından sıkça araştırılanlar arasında yer alıyor. Karakomik Filmler 2 yaş sınırı kaç? Karakomik Filmler 2 oyuncu kadrosunda kimler var?

KONUSU

Daha önce yayınlanan 2 Arada ve Kaçamak adlı iki ayrı filmden oluşan "Karakomik Filmler"in devam halkası olan Karakomik Filmler 2 "Deli" ve "Emanet" adlı iki orta metraj yapımdan oluşuyor. Cem Yılmaz'ın yönettiği film bu hafta vizyona girenler arasında.

İki orta metrajlı filmden oluşan filmin iki ayrı konusu bulunmaktadır. Buna göre, Deli, filminde en büyük hayali sevdiği kızın karşısında oturmak olan bir taksicinin, gece mesaisinde başına gelenler olayları konu alıyor. Diğer bir orta metrajlı film olan Emanet, yetenek yarışmalarına katılıp bu sayede şöhret olmanın hayalini kuran bir danşçının hikayesini konu ediyor.

OYUNCU KADROSU

Emanet filminin oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz, Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinçci, Necip Memili ve Tülin Özen gibi isimler yer alıyor.

YAŞ SINIRI

"Deli" ve "Emanet" olmak üzere iki orta metrajlı filmden oluşan Karakomik Filmler 2 filmi 10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Şiddet ve korku unsurları içerir. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.

BİLET FİYATLARI

Karakomik Filmler 2 filminin bilet fiyatları şehir ve sinemalara göre değişiklik gösterebilir.

Yorumlar