Kara zencefil tozu nedir, nasıl kullanılır, faydaları nelerdir?

Kara zencefil şurubu, içeriğinde faydalı bitkilerin kullanıldığı alternatif tıpta çok tüketilen bir şifa deposudur. Kara zencefil şurubu mide ve bağırsaklardaki sorunları ortadan kaldıran bir takviye gıdadır. Peki kara zencefil şurubu nedir, nasıl kullanılır? İşte kara zencefil hakkında tüm detaylar

Google Haberlere Abone ol
Kara Zencefil Şurubu Nasıl Kullanılır?

Zencefil alternatif tıpta en çok kullanılan bitkilerden biridir. Kara zencefil şurubu içeriğinde ana etken madde olarak kara zencefilin haricinden sahil çamı,  tarçın, çördük,  adaçayı,  enginar,  lavanta,  okaliptüs,  ısırgan ve biberiye de içerir. Peki kara zencefil tozu nasıl kullanılır, ne işe yarar, faydaları nelerdir? İşte detaylar.

Alternatif tıp tarihten günümüze gelen en çok etkili tedavi yöntemidir. Temel kaynağı bitkilerdir. Zencefil bitkisi de alternatif tıpta kullanılan en etkili bitkilerden biridir. Faydaları pek çok kişi tarafından bilinmektedir. Kara zencefil şurubuda içinde ana etken madde olarak kara zencefil bulundurur. Ve başta mide hastalıkları ve bağırsak hastalıkları olmak üzere pek çok hastalığa iyi gelir. İşte kara zencefil şurubu nasıl kullanılır detayları.

Kara Zencefil Şurubu Ne İşe Yarar, Faydaları Nelerdir?

Kara zencefil şurubu bir çok hastalığa iyi gelmektedir. ÖZellikle mide hastalıkları ve sindirim sistemi üzerinde etkilidir. Ayrıca kalp ve solunum yolları hastalıklarına iyi gelir. Enfeksiyonlara karşı antibiyotik etkisi vardır. Aynı zamanda, ağrı kesici özelliği, kanser hücreleri üzerindeki olumlu etkisi göz ardı edilemez. 

Kara Zencefil Şurubu Nasıl Kullanılır? 

Bu şurubu sadece yetişkinler kullanabilir. Her bir şase 15ml düzeyindedir. Günde 1 ya da 2 kez kullanılması tavsiye edilir. Sabah ve akşam olmak üzere 1 şase direk olarak içilir. Sıvı şeklinde olan şaseler tek kullanımlıktır. Dozajı aşmamaya ve aynı saatlerde kullanamya özen gösterilmelidir. Açtıktan sonra güneş ışınlarından koruyun ve çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza edin.

Kara Zencefil Şurubu Kullanıcı Yorumları

Kara zencefil kullanıcı yorumları

kullanıcı Yorumları

erken kqrgolama .Kullanmaya başladım ve nefesim açıldı bakalım devaminda ne olacak daha 1 hafta oldu.

 

Babam astım hastası. Onun için almıştım. kullandığında iyi geldiğini rahatladığını söyledi.

 

Almış olduğum (ödemesini yaptığım) ürün 30’luk içinden çıkan 15 günlük. Müşteri hizmetlerinden yeterli ilgiyi göremedim.

 

Yorumlar