Kapanmadan Kazan Başvuru Nasıl ve Nereden Yapılıyor?

Star TV'de bu akşam başlayacak olan Kapanmadan Kazan Yarışması bol bol ödül dağıtmaya geliyor. Alp Kırşan'ın renkli kişiliğiyle sunumunu yapacağı yarışmada aynı anda iki yarışmacı bir takım halinde yarışacak. Peki Kapanmadan Kazan Başvuru Nasıl ve Nereden yapılıyor?

Google Haberlere Abone ol
Kapanmadan Kazan Başvuru Nasıl ve Nereden Yapılıyor?

Yaz sezonunun başlamasıyla birçok televizyon kanalı eğlence programlarına ağırlık vermeye başladı. Bu programlardan biri de bu akşam Star TV'de başlayacak olan Kapanmadan Kazan Yarışması'dır. Alp Kırşan’ın sunuculuğundaki Kapanmadan Kazan, eğlenceli soruları ve oyunlarıyla ödüller dağıtmaya geliyor. Peki Kapanmadan Kazan Başvuru Nasıl ve Nereden Yapılıyor? Kapanmadan Kazan Başvuru Formu nereden alınabilir? İşte Kapanmadan Kazan ile ile ilgili merak edilen soruların cevapları:

Kapanmadan Kazan, iki kişinin aynı anda bir takım halinde yarıştığı bir yarışma türüdür. Yarışmanın orijinali batılı ülkelerde yayınlanıyor. Yayınlandığı her ülkede büyük beğeni toplayan ve birbirinden değerli ödüller kazandıran Kapanmadan Kazan'da bilgi, zamana; zaman ise birbirinden değerli ödüllere dönüşüyor.

Yarışmada, iki kişi aynı anda beraber yarışacak. Yarışma formatında bir yarışmacı soruları cevaplarken, diğer yarışmacı kapı kapanmadan ödülleri toplamaya çalışıyor. Bilgi, rekabet ve eğlencenin bir arada olduğu yarışmada ister gelin-görümce, ister anne-oğul, ister baba-kız, ister karı-koca, ister mahalle arkadaşları beraber yarışabilir.

Kapanmadan Kazan başvuru formunu aşağıdaki link üzerinden bulabilirsizin.

İşte Kapanmadan Kazan Başvuru Formu:

Kapanmadan Kazan Başvuru Formu

Kapanmadan Kazan yarışmasının ilk tanıtım bölümleri ise yayınlandı. 

işte yarışmanın ilk tanıtım bölümleri:

Kapanmadan Kazan yarışması Türkiye'de daha önce farklı kanallarda yayınlanıyordu. Ancak bilinmeyen nedenlerden dolayı yarışma yayından kaldırılmıştı.

Yorumlar

Ömer Yeni nişanlandim ihtiyacım var kayıt bile yapamadım yaa
Özlem Program istanbulda mı çekiliyor nerede ?
Ahmet Bir sürü soru var,
Kadriye Nasıl katilabilirim
Muhammet selami yetis Ben 3 kere başvurdum inşAllah çağırırlar her şeyden önce alp abiyi görmek şeref verici olucak