Kalkınma Bakanı Elvan Mersin'de

- Elvan, TFF 1. Lig'in 26. haftasındaki Mersin İdmanyurdu-Şanlıurfaspor maçını izledi

Google Haberlere Abone ol
Kalkınma Bakanı Elvan Mersin'de

MERSİN (AA) - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, TFF 1. Lig'in 26. haftasındaki Mersin İdmanyurdu-Şanlıurfaspor maçını izledi.

Elvan, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan halk oylaması çalışmaları kapsamında geldiği Mersin'de, eski milli futbolcu Tanju Çolak ile Siteler ve Çay mahallelerinde vatandaşlarla buluştu, taziye ziyaretlerinde bulundu.

Daha sonra Tevfik Sırrı Gür Stadı karşısında bir restoranın açılışını gerçekleştiren Elvan, ardından merkez Yenişehir ilçesindeki Forum AVM'de esnafları ziyaret etti.

Burada vatandaşlarla sohbet eden Elvan, bir çiğ köftecide vatandaşlara ikramda bulundu. Alıveriş merkezinin bazı noktalarında müzik çalıp, şarkı söyleyen gruplara da eşlik eden Elvan, Çolak ile vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra TFF 1. Lig'in 26. haftasında Mersin Stadyumunda oynanan Mersin İdmanyurdu-Şanlıurfaspor maçını izleyen Elvan, 3-2 Mersin ekibinin galibiyetiyle sonuçlanan maç sonrası yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu'nun her zaman yanında olduklarını ve destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Elvan, taraftarla fotoğraf çektirip stattan ayrıldı.

Yorumlar