Kahvehaneci cinayetinde yeni gelişme

Eskişehir'de kahvehaneci cinayetinin 3 şüphelisinden biri tutuklandı

Google Haberlere Abone ol
Kahvehaneci cinayetinde yeni gelişme

Eskişehir'de silahlı kavgada bir kişinin silahla öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kahvehane işleten Ali Bahri Gürcan'ın öldürülmesinin ardından yakalanan katil zanlısı Hüseyin Ö. ile ona kaçışı için yardım ettikleri öne sürülen Serkan K. (35) ve İran uyruklu Behrouz M'nin (43) emniyetteki işlemleri tamamlandı. Zanlılar, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlı Hüseyin Ö, gazetecilere, kendisinin haklı olduğunu savunarak olaydan pişmanlık duyduğunu söyledi.

Hüseyin Ö'nün ifadesinde, Gürcan'ın da olduğu masada kumar oynadıklarını, aralarında çıkan tartışma sırasında küfürleştiklerini, ardından silahını ateşleyerek olay yerinden kaçtığını anlattığı öğrenildi.

Zanlılardan Hüseyin Ö. çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Serkan K. ve Behrouz M. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öldürülen Ali Bahri Gürcan'ın cenazesi ise otopsi işlemlerinin ardından toprağa verildi.

Gökmeydan Mahallesi Canay Sokak'ta kahvehane işleten Ali Bahri Gürcan (51) ile iş yerine gelen Hüseyin Ö. arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine tabanca ile vurularak yaralanan Gürcan kaldırıldığı Eskişehir Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetmiş, olay yerinden kaçan Hüseyin Ö. ise İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Yorumlar