Kadir Ezildi dedesinin cenazesi ne zaman? İsmet Kaplan kimdir?

Ünlü program sunucusu Kadir Ezildi geçen anneannesini kaybetmişti şimdi de dedesini kaybetti. Kadir Ezildi dedesinin cenazesi ne zaman?

Google Haberlere Abone ol
Kadir Ezildi dedesinin cenazesi ne zaman?

Sosyal medya fenomeni ve sunucu Kadir Ezildi, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden dedesi İsmet Kaplan'ın vefatını duyurdu. Ezildi, paylaşımında dedesinin cenazesinin bugün öğle namazına müteakip Maltepe Mimar Sinan Camii'nden kaldırılacağını belirtti. Dedesinin ölüm nedeni hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. v

İSMET KAPLAN KİMDİR?

İsmet Kaplan, Kadir Ezildi'nin dedesi olarak tanınıyor. Ezildi, dedesinin vefat haberini sosyal medya üzerinden duyurarak, cenaze bilgilerini paylaştı. İsmet Kaplan'ın hayatını kaybettiği ve cenazesinin detayları, Ezildi'nin paylaşımında yer aldı.

KADİR EZİLDİ'NİN ACI KAYIPLARI

Kadir Ezildi, geçtiğimiz yıl anneannesi Gülhanım Kaplan'ı kaybetmişti. Gülhanım Kaplan, 2023 Ocak ayında hayatını kaybetmiş ve Ezildi, bu acı kaybı da takipçileriyle paylaşmıştı. Ezildi'nin, anneannesine bir ev hediye ettiği ve Gülhanım Kaplan'ın bu evde sadece bir ay yaşadığı bilgisi de medyada yer almıştı.

KADİR EZİLDİ KİMDİR?

24 yaşında olan Kadir Ezildi, sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımlar ve katıldığı televizyon programlarıyla tanınmış bir isim. İstanbul'da ailesiyle birlikte yaşayan Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışmıştır. Mahalle kültürünü ve aile ilişkilerini yansıtan videolarıyla dikkat çeken Ezildi, esprili üslubu ve günlük yaşamdaki maceralarıyla da tanınmaktadır.

Özetle, Kadir Ezildi, dedesi İsmet Kaplan'ın vefat haberini sevenleriyle paylaştı. Dedesinin vefatı, Ezildi'nin ve takipçilerinin yaşadığı üzüntüyü artırdı. İsmet Kaplan'ın cenazesi bugün kılınacak öğle namazının ardından defnedilecek.

 

Yorumlar