Kadınlar Avrupa Birliği Boks Şampiyonası'na doğru

- Türkiye'yi şampiyonada 6 sıklette, 6 sporcu temsil edecek - Başkan Gözgeç: "Hedefimiz, mümkün olan en iyi sonuçlarla İtalya'dan dönmek"

Google Haberlere Abone ol
Kadınlar Avrupa Birliği Boks Şampiyonası'na doğru


ANKARA (AA) - Kadın Milli Boks Takımı, 4-13 Ağustos'ta İtalya'da düzenlenecek Avrupa Birliği Şampiyonası'nda mücadele edecek.

Türkiye Boks Federasyonundan yapılan açıklamada, Cascia kentindeki şampiyonada Türkiye'yi 6 sıklette, 6 sporcunun temsil edeceği bildirildi.

Milli takımda 48 kiloda Ayşe Sağır, 51 kiloda Busenaz Çakıroğlu, 69 kiloda Sema Çalışkan, 75 kiloda Busenaz Sürmeneli, 81 kiloda Elif Güneri ve +81 kiloda Şennur Demir yer alıyor.


- "Hedefimiz, en iyi sonuçlarla İtalya'dan dönmek"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, milli takımın Kastamonu'daki Kadıdağı Kamp Merkezi'nde hazırlıklarını tamamladığını ifade etti.

Kadın Milli Takımı'nın, antrenör Cahit Süme yönetiminde güzel bir hazırlık dönemi geçirdiğini aktaran Gözgeç, "Dünya Şampiyonası ve asıl hedefimiz olan 2020 Olimpiyatları öncesinde bu tür organizasyonları oldukça önemsiyoruz. Hedefimiz, mümkün olan en iyi sonuçlarla İtalya’dan dönmek." ifadelerini kullandı.

Yorumlar