Kadın sürücü aracıyla yolu trafiğe kapattı

İstanbul'da E-5 karayolunda seyreden halk otobüsünün kendisini sıkıştırdığını iddia eden kadın sürücü lüks aracıyla otobüsün önünü keserek yolu trafiğe kapattı.

Google Haberlere Abone ol
Kadın sürücü aracıyla yolu trafiğe kapattı

İstanbul'da E-5 karayolunda ilerleyen kadın sürücü, içinde yolcu bulunan halk otobüsü şoförünün kendisini sıkıştırdığını iddia ederek otobüsü kilometrelerce takip etti.

Takip sırasında sık sık otobüsü sıkıştıran ismi öğrenilemeyen kadın sürücü lüks otomobiliyle otobüsün önünü kesip yolu trafiğe kapattı.

Otobüs şoförüyle tartışan kadın sürücüye otobüsteki yolcular da gidecekleri yere geç kaldıklarını belirterek tepki gösterdi.

Bir yolcu tarafından kaydedildiği zannedilen görüntülerde otobüs şoförü, kadına gayet sakin tavırlarla hitap ederken kadın sürücünün sinirli tavırları dikkat çekti.

Öte yandan otobüs şoförü yolcularının geç kalacağını göz önünde bulundurarak gaza basıp yoluna devam edince kavga sonlandı.

YOLU TRAFİĞE KAPATTI

Kozyatağı mevki'inde lüks otomobiliyle ilerleyen bir kadın sürücü, içi yolcu dolu olan halk otobüsü şoförünün kendisini yolda sıkıştırdığını iddia etti. Kadın sürücü otobüsü takip etmeye başladı. Kadın sürücü daha sonra lüks otomobiliyle otobüsün önünü kesip yolu trafiğe kapattı.

YOLCULARDAN ŞOFÖRE DESTEK KADINA TEPKİ

Aracı ile otobüsün önünü kesen kadın sürücü bir yandan telefonla polisi ararken bir yandan da otobüs şoförüyle tartıştı.

Kadın sürücüye tepki gösteren otobüsteki yolcular da gidecekleri yere geç kaldıklarını belirterek kadına karşı çıktılar. Otobüs şoförün kadının iddia ettiği gibi sürücüyü sıkıştırmadığını belirten yolcular, otobüs şoförüne destek verdi. Otobüs şoförü, daha sonra gaza basarak yoluna devam etti, böylece kavga sonlanmış oldu.

Yorumlar