Kadıköy'de uyuşturucu operasyonu

İSTANBUL (AA) - Kadıköy'de üzerlerinde esrar, kokain ve bir miktar para bulunan 7 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre Kadıköy Asayiş Büro Ekipleri...

Google Haberlere Abone ol
Kadıköy'de uyuşturucu operasyonu

İSTANBUL (AA) - Kadıköy'de üzerlerinde esrar, kokain ve bir miktar para bulunan 7 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Kadıköy Asayiş Büro Ekipleri tarafından birkaç gün önce Bağdat Caddesi'ndeki uygulamada üzerinde uyuşturucu madde bulunan S.B. gözaltına alındı.

İfadesinin ardından serbest bırakılan S.B. daha sonra polis tarafından teknik takibe alındı. Teknik takip sırasında şüphelinin irtibatlı olduğu kişiler de tespit edildi.

Kozyatağı ve Bostancı gibi bölgelerde lüks araçla uyuşturucu ticareti yapan şüphelilerin, Rasimpaşa Mahallesi'ndeki bir evde uyuşturucu paketleme çalışmaları yaptıkları belirlendi.

H.G. tarafından paketlenen uyuşturucuların, çetenin lideri olduğu tespit edilen H.A. tarafından lüks araçla ve S.B. tarafından da motosikletle dağıtıldığı tespit edildi.

Üç ayrı noktada eş zamanlı yapılan operasyonda S.B. Kadıköy Haldun Taner Sahnesi önünde İran uyruklu R.S.'dan uyuşturucu temin ederken, H.A. ile amcasının oğlu H.A. araçta, H.G. E.B. ve S.T. ise uyuşturucu paketledikleri evde gözaltına alındı.

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan 7 kişi, daha sonra adliyeye sevkedildi.

Şahısların adliyedeki işlemleri sürüyor.

Yorumlar