Kadıköy'de bir kadının aracında öldürülmesi

- Aracında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Selva Sağlam Yılmaz'ın Adli Tıp Kurumu morgundaki cenazesi, yakınlarınca alınarak Karacaahmet Mezarlığı gasilhanesine götürüldü

Google Haberlere Abone ol
Kadıköy'de bir kadının aracında öldürülmesi

İSTANBUL (AA) - Kadıköy'de aracında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Selva Sağlam Yılmaz'ın Adli Tıp Kurumu morgundaki cenazesi, yakınlarınca alındı.

Cenazeyi yakınlarıyla teslim alan Yılmaz'ın kardeşi Sinan Sağlam, gazetecilere yaptığı açıklamada, ablasının daha önce de eşinden tehditler aldığını belirterek, eniştesi E.Y'nin, ablasını uyurken 8 yerinden bıçaklayarak banka şifrelerini istediğini ileri sürdü.

Şifreleri alan eniştesinin ablasının hesaplarını boşalttıktan sonra eve döndüğünü iddia eden Sağlam, E.Y'nin ablasına, şikayet etmemesi durumunda kendisini serbest bırakacağını söylediğini aktardı.

Sağlam, eniştesinin, şikayetçi olmayacağını belirten ablasına siyah elbise giydirerek ambulansla hastaneye götürdüğünü anlatarak, "15 gün önce oldu. Ondan sonra da tehdit mesajları bir türlü bitmedi. Tahmin ettiğim kadarıyla para istiyordu. Paraya doymadı. Bu olay olduktan bir hafta sonra boşanma davası açmıştı ablam. Şu anda kayıp." ifadelerini kullandı.

Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemleri tamamlanan Selva Sağlam Yılmaz'ın cenazesi, Üsküdar'da bulunan Karacaahmet Mezarlığı'nın gasilhanesine götürüldü.

Selva Sağlam Yılmaz (61), 34 TZ 1719 plakalı otomobiliyle geldiği Göztepe Merdivenköy Mahallesi Günaydın Sokak'ta dün silahlı saldırıya uğramış, ağır yaralanan kadın hayatını kaybetmişti.

Olayla ilgili eşi E.Y'nin (38) şüpheli olarak arandığı öğrenildi. E.Y'nin kasten yaralama suçundan kaydının bulunduğu belirtildi.

Yorumlar