KADEM ailesi kampta buluştu

- Antalya'nın Kemer ilçesinde yapılan motivasyon kampında KADEM üyelerine, uzman kişiler tarafından farklı konularda seminerler verildi - KADEM İl Temsilcisi Taş: "KADEM, kurulur kurulmaz toplum nezdinde karşılık buldu. Antalya'da da dernek çalışmalarımız kısa sürede iyi bir ivme yakaladı. Bunda KADEM gönüllülerinin payı çok büyük"

Google Haberlere Abone ol
KADEM ailesi kampta buluştu

ANTALYA (AA) - Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Antalya Temsilciliği tarafından Kemer ilçesinde motivasyon kampı düzenlendi.

KADEM'den yapılan açıklamaya göre, Kemer'deki bir otelde gerçekleştirilen kampta yaklaşık 150 dernek üyesi bir araya geldi. 2 gün süren kampta üyelere, uzman kişiler tarafından farklı konularda seminerler verildi.

Kampın ilk gününde "15 Temmuz Kadınları" adlı belgeselin gösteriminin ardından KADEM Antalya Basın Komisyonu Başkanı Emel Yıldız, medya okuryazarlığının önemini anlattı.

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Özçatalbaş'ın, "İnsani Kalkınma ve Savaş İkilemi" konulu semineri de ilgiyle takip edildi.

Kampın ikinci gününde ise Kişisel Gelişim Uzmanı Serap Aygül Şahin, "Motivasyon ve odaklanma" ile "Ekip çalışması ve liderlik" konularını anlattı.

Ardından KADEM Antalya Hukuk Komisyonu Başkanı avukat Dilek Hayyar ile Hukuk Komisyonu Üyesi avukat Gaye Şentürk, "CEDAW Sözleşmesi" ve "Kadına yönelik şiddet" konularına değindi. Eğitim programlarının ardından kamp, komisyonların toplantıları ile sona erdi.

Kamp hakkında gazetecilere bilgi veren KADEM İl Temsilcisi Zeynep Ayşe Taş, kampın üyelerin birbirleriyle tanışma ve kaynaşması açısından çok verimli geçtiğini söyledi.

KADEM'in sadece kadının değil, toplumun değişim ve dönüşümünü ilgilendiren tüm konulara dokunduğunu belirten Taş, "KADEM, kurulur kurulmaz toplum nezdinde karşılık buldu. Antalya'da da dernek çalışmalarımız kısa sürede iyi bir ivme yakaladı. Bunda KADEM gönüllülerinin payı çok büyük. KADEM proje bazlı çalışmayı önemseyerek, birçok başarılı projeyi hayata geçirdi. KADEM Antalya olarak da birçok önemli projeye imza atmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Yorumlar