Kaan ve Süsen öldü mü neden Kardeşlerim Kaan ve Süsen diziden ayrıldı mı?

Kaan ve Süsen öldü mü neden Kardeşlerim Kaan ve Süsen diziden ayrıldı mı? diziden ayrılıyorlar mı, dizinin son sahnesinde yaşanan gerginlik ve sonrasında ikisinin de yere çakılması akıllara farklı soru işaretlerini getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Kaan ve Süsen öldü mü?

Kaan ve Süsen öldü mü neden Kardeşlerim Kaan ve Süsen diziden ayrıldı mı? dizinin son sahnesinde yaşanan gerginlik ve sonrasında ikisinin de yere çakılması akıllara farklı soru işaretlerini getirdi.

Yükünü kaldıramadığı bir sırrı taşıyan Süsen, artık daha fazla dayanamıyor ve herkese açıklamaya karar veriyor.

Sırın ortağı Kaan ise bunun hiç iyi bir fikir olmayacağını belirterek buna karşı çıkıyor.

Kaan ve Suse öldü mü?
Kaan ve Suse öldü mü?

 

Kaan ve Süsen, sırrını açıklanıp açıklanmayacağı konusunda birbirleriyle cebelleşirken ikisi de okulun holüne zemine çakılıyor.

Dizinin son dakikalarında yere çakılan ikilinin ölüp ölmediği ise bilinmiyor.

Ancak sahnenin bu kısmı Kaan ve Süsen diziden birlikte ayrılıyor mu sorularını akla getirdi. 

Kaan ve Suse öldü mü?
Kaan ve Suse öldü mü?

 

Kaan ve Suse'nin diziden ayrılacaklarına dair henüz bir açıklama ya da karar açıklanmadı.

Muhtemelen bir süre ikisi de hastane süreci veya tedavi süreci yaşayacak ve sonrasında diziye devam edip etmeyeceklerine karar verilecek. 

Ya da senaryo gereği ikisi de ölecek ve diziden çıkarılacaklar.

İkilinin düşmesine neden olan sahnenin ön konuşması: 

KARDEŞLERİM KAAN KİMDİR

Eren Ören Kırmızı Oda, Geçen Yaz dizisinde rol aldı. Eren Ören, Kardeşlerim dizisinde Afik Atakul’un oğlu Kaan karakterini oynamakta. Eren Ören kimdir, nerelidir?

Eren Ören 1998 Ocak ayında İstanbul’da dünyaya geldi. Lise eğitiminden sonra üniversiteyi Bahçeşehir Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamladı. Üniversite okurken oyunculuk eğitimi alan Eren Öner, Atasun Optik reklam filminde rol aldı. Bazı yapımlarda seslendirme yaptı.

KARDEŞLERİM SÜSEN KİMDİR?

Kardeşlerim dizisindeki Süsen karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu merak ediliyor. Kardeşlerim dizisinde Süsen karakterini Lizge Cömert canlandırıyor. Peki, Lizge Cömert kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Lizge Cömert, 16 Ağustos 1999 yılında İzmir'de dünyaya geldi. İlkokul eğitimini İzmir'de tamamlayan Cömert, üniversite eğitimine Özyeğin Üniversitesi'nde devam etmektedir.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Lizge Cömert oyunculuğa küçük yaşlarda ilgi duymaya başladı. İlk kez profesyonel olarak rol aldığı dizisi ATV kanalında yayınlanan Kardeşlerim dizisi oldu. Burada Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Su Burcu Yaz Coşkun, Yiğit Koçak ve Fadik Sevin Atasoy gibi isimlerle birlikte rol almaktadır.


 

Yorumlar

zeýnep sizi sewiýoruz kardeşlerim dizinsindeki härkesi