Kaan Boşnak kimdir, eşi ile ilgili iddialar doğru mu, YYK'dan ayrıldı mı?

Kaan Boşnak kimdir, eşi ile ilgili basında yer alan iddialar doğru mu, YYK'dan ayrıldı mı?

Google Haberlere Abone ol
Kaan Boşnak kimdir, eşi ile ilgili iddialar?

Kaan Boşnak kimdir, eşi tarafından ortaya atılan iddialar doğru mu, Boşnak ailesine şiddet mi uyguluyor, YYK'dan ayrıldı mı soruları ünlü şarkıcının hayranları tarafından merakla soruluyor. 

Ünlü çiftler arasında yaşanan anlaşmazlıklar, kavgalar ve boşanmalarda sık sık rastlanan "darp" iddiaları şimdi de başka bir ünlü çift için konuşuluyor. 

İddialara göre ünlü şarkıcı Kaan Boşnak, eşi ve çocuklarına şiddet uyguluyor.

Konuyla ilgili iddiaların sahibi ise Kaan Boşnak'ın şu anda evli olduğu eşi Başak Ceylan Torun oldu. Torun, Kaan Boşnak'ın kendisine ve çocuğuna şiddet uyguladığını igleri sürerek Instagram'da bazı paylaşımlarda bulundu.

Kaan Boşnak kimdir, eşi ile ilgili iddialar doğru mu, YYK'dan ayrıldı mı?
Kaan Boşnak kimdir, eşi ile ilgili iddialar doğru mu, YYK'dan ayrıldı mı?

 

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun solisti Kaan Boşnak, eşi Başak Ceylan Torun'a ve çocuğuna şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme geldi.

Kaan Boşnak'ın eşi Ceylan Torun yaptığı paylaşımda, "Artık oğluma, kendi aileme ve bana yaşatılan üzücü durumları açığa kavuşturmak üzere avukatlarım ile gerekli hukuki işlemleri başlatacağız" dedi.

10 Eylül 2022 tarihinde eşi Başak Ceylan Torun, Instagram hesabı üzerinden "Bu zamana kadar ailem ve oğlum zarar görmesin diye hep sustum, açıklama yapmadım. Artık oğluma, kendi aileme ve bana yaşatılan üzücü durumları açığa kavuşturmak üzere avukatlarım ile gerekli hukuki işlemleri başlatacağız" sözleri ile kendisinin ve çocuğunun şiddet gördüğünü açıkladı.

Rock grubu Yüzyüzeyken Konuşuruz’un solisti olan Kaan Boşnak, asıl adı Sabahattin Kaan Boşnak’tır. 4 Eylül 1992 yılında dünyaya gelen müzisyen, Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun vokali ve gitaristi olması ile tanınmıştır. Müzisyenlikle beraber edebiyat ile ilgilenen Boşnak, lise döneminde Genç Praksis dergisini çıkarmıştır. Aynı zamanda çeşitli bloglarda yazmış, At Kafası fanzinde, Fil & Toz ve Ot dergilerinde de yazılar yayınlamıştır.

Marmara Üniversitesi Edebiyat Bölümü öğrencisi olan Kaan Boşnak, 3 Maymun isimli grubu kurmuş ve vokallik yapmıştır ancak zaman içerisinde grup dağılmıştır. Boşnak daha sonra müzik kariyerinde Nick Cave, Erkin Koray, Kesmeşeker ve Cemiyette Pişiyorum’dan gibi müzisyenler ve gruplardan etkilenmiştir.

Bağımsız rock türünde müzik yapan Kaan Boşnak ve grup üyeleri, 2011 yılında Egin Sevik ile kurduğu Yüzyüzeyken Konuşuruz grubuyla başlarda yayınladıkları videolar ile dinleyicilerinden beğeni topladı. 2013 senesinde ilk albümleri olan “Evdekilere Selam” sayesinde daha geniş kitlelere isimlerini duyurdular. İlerleyen zamanlarda sırasıyla Can Tunaboylu, Can Kalyoncu ve Baran Ökmen’in de dâhil olduğu grup bugün son halini aldı. Grubun yayınladığı “Ne Farkeder, Canavar, Sandal, Boş Gemiler, Kazılı Kuyum” şarkıları oldukça popüler parçaları arasında. Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdikleri 5000 kişilik en büyük konserlerinin belgeseli de bulunuyor.

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun yanı sıra yalnızca Kaan Boşnak ismiyle de şarkılar yayınlayan müzisyen, 2017 senesinde Güzel Değil, Yorgunum ve Ağrılar, Yıkılma Sakın, singlelarını yayınlamıştır.

Kaan Boşnak 2020 senesinde festival ve etkinlik organizatörü Ceylan Torun ile evlendi. 1 yıl sonra çiftin Ali Kutluhan ismini verdikleri çocukları dünyaya geldi. Şu an da ise çiftin boşanma aşamasında olduğu söyleniyor. Kaan Boşnak’tan henüz bir açıklama gelmedi.

STÜDYO ALBÜMLERİ

Evdekilere Selam (Yüzyüzeyken Konuşuruz/ Albüm/ 2013)

Otoban Sıcağı (Yüzyüzeyken Konuşuruz/ Albüm/ 2014)

Akustik Travma (Yüzyüzeyken Konuşuruz/ Albüm/ 2018)

Single'ları

Güzel Değil (Kaan Boşnak/ Single/ 2017)

Ne Farkeder (Yüzyüzeyken Konuşuruz/ Single/ 2017)

Canavar (Yüzyüzeyken Konuşuruz/ Single/ 2017)

Sandal (Yüzyüzeyken Konuşuruz/ Single/ 2017)

Yorgunum Ve Ağrılar (Kaan Boşnak/ Single/ 2017)

Yıkılma Sakın (Kaan Boşnak/ Single/ 2017)

Demos (Kaan Boşnak/ EP/ 2018)

Boş Gemiler (Yüzyüzeyken Konuşuruz/ Single/ 2018)

Koptu Kayış (Sansar Salvo feat. Kaan Boşnak/ 2019)

Varsın (Kaan Boşnak & Anıl Piyancı/ Single/ 2019)

Ölsem Yeridir (Yüzyüzeyken Konuşuruz/ Single/ 2019)

 

 

Yorumlar