Julia Roberts öldü mü? Juila Roberts hakkındaki "öldü" iddiaları doğru mu?

Julia Roberts öldü mü sorusuyla ilgili yapılan son araştırmaya göre; Ünlü oyuncu Julia Roberts hakkındaki ölüm iddialarının asılsız olduğu, internette yayılan bir yanlış bilgi olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Julia Roberts öldü mü? İddiaların aslı nedir?

Julia Roberts öldü yönündeki iddialar ilginç bir şekilde bir anda internette yayıldı. Gün geçmiyor ki internette bir ünlüyle ilgili asılsız ölüm haberi olsun. Hemen hemen her gün bir ünlüyle ilgili öldü, kayboldu veya daha farklı şekillerde haberler çıkıyor. Haberlerin genel olarak kaynağı bilinmese de birçok haberin yanlış anlamadan kaynaklandığı tahmin ediliyor. Şimdilerde ise Juria Roberts öldü mü sorusu viral şekilde yayılıyor. Peki, işin aslı nedir? İşte haberin doğrusu ve teyit edilmiş hali:

JULIA ROBERTS ÖLDÜ MÜ?

Julia Roberts hakkında sosyal medyada hızla yayılan ölüm haberleri gerçeği yansıtmıyor. Geçtiğimiz hafta başlayan ve dünya çapında hayranlarını endişelendiren bu haberler, tamamen asılsız bir internet aldatmacası olarak açığa çıktı​​​​​​. Roberts, "Ocean's Eleven", "Erin Brockovich" ve "Pretty Woman" gibi filmlerle tanınan başarılı bir oyuncu olup, sağlığı yerinde ve hayatta.

JULIA ROBERTS KİMDİR?

Julia Fiona Roberts, 28 Ekim 1967'de Amerika Birleşik Devletleri'nin Georgia eyaletinde Smyrna şehrinde doğdu​​. Çeşitli türlerdeki filmlerdeki başrol performansları ile tanınan Roberts, bir Akademi Ödülü, bir İngiliz Akademi Film Ödülü ve üç Altın Küre Ödülü dahil olmak üzere birçok ödül kazandı. Filmleri dünya çapında 3.9 milyar doların üzerinde hasılat yaparak onu Hollywood'un en kazançlı yıldızlarından biri haline getirdi​​.

ERKEN DÖNEM VE AİLE HAYATI

Roberts, İngiliz, İskoç, İrlandalı, Gallerli, Alman ve İsveç asıllı ailesinin bir parçası olarak dünyaya geldi. Babası Baptist, annesi Katolikti ve Roberts Katolik olarak yetiştirildi. Ağabeyi Eric Roberts ve yeğeni Emma Roberts da dahil olmak üzere ailesindeki birçok kişi oyunculuk mesleğini sürdürmektedir​​.

KARİYER BAŞLANGICI VE YÜKSELİŞİ

1987'de "Crime Story" dizisindeki bir rolle televizyonda ilk kez görünen Roberts, 1988'de "Satisfaction" filmindeki bir rolle büyük ekranda yer aldı. 1988'de "Mystic Pizza" filmindeki performansıyla eleştirmenlerin ve sinema izleyicilerinin dikkatini çekti​​. 1990'da "Pretty Woman" filmindeki rolüyle ikinci Oscar adaylığını ve ikinci Altın Küre Ödülü'nü kazandı ve bu filmle birlikte romantik komedi türünde önemli bir yıldız haline geldi​​.

2000'LER VE SONRASI

2000 yılında "Erin Brockovich" filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'nü kazanan Roberts, bu rolüyle bir film için 20 milyon dolar kazanan ilk kadın oyuncu oldu. 2000'ler boyunca "Ocean's Eleven", "Ocean's Twelve", "Charlie Wilson's War", "Valentine's Day", "Eat Pray Love", "August: Osage County", "Wonder" ve "Ticket to Paradise" gibi birçok başarılı filmde rol aldı​​.

Kısaca özetlememiz gerekirse, Julia Roberts hakkındaki ölüm iddiaları, asılsız bir internet şakası olarak ortaya çıktı. Oyuncu, sağlığı yerinde ve aktif bir şekilde kariyerine devam etmektedir.

BİR YIL ARAYLA HEM ANNESİ HEM KARDEŞİ ÖLMÜŞTÜ

Roberts, 2015 yılında, bir yıl içinde üvey kız kardeşi Nancy Motes ve annesi Betty Lou Motes'un vefatıyla büyük üzüntü yaşamıştı. Nancy, Los Angeles'taki bir arkadaşının evinde ölü bulunurken, 80 yaşındaki annesi Betty Lou, akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Julia Roberts'ın üvey kız kardeşi Nancy Motes’ın ani ölümü, tüm aileyi derinden sarsmıştı. Nancy, 37 yaşında, Los Angeles'ta bir arkadaşının evinde ölü bulundu. Yapılan ilk incelemelerde aşırı dozda ilaç kullanımına işaret eden bulgulara rastlandı. Olayla ilgili polis yetkilileri, olay yerinde çok sayıda hap bulunduğunu ve Nancy'nin muhtemelen intihar etmiş olabileceğini açıkladı.

Adli Tıp Uzmanı Ed Winter, CNN'e yaptığı açıklamada, Nancy’nin banyoda bulunan bedeninin yanında reçeteyle satılan ilaçların bulunduğunu belirtti. Ayrıca, intihar notu bırakmış olabileceği de ifade edildi. Nancy, evcil hayvan bakıcılığı yaparken, kilo sorunları ve depresyonla mücadele ediyordu.

Kaynak: SONHABERLER.COM

Yorumlar