Join instagram alpha program nedir?

Instagram Join Alpha progamı nedir, ne işe yarar, nasıl giriş yapılır, nasıl kullanılır, amacı nedir? İşte detayları:

Google Haberlere Abone ol
Join instagram alpha program nedir?

İnstagram ile çok fazla ilgilenenlerin sıkça duyduğu ancak belki umursamadığı bir uygulama adı var: Join Instagram Alpha Program yani daha kısa adıyla Instagram Alpha Prgramı. Peki, nedir bu Instagram Alpha Programı? Ne işe yarıyor? İşte detayları:

Instagram özellikleri halka açıklanmadan önce titiz testlerden geçiriliyor. Beta programları, oyunlar ve uygulamalar için sık yapılan bir uygulamadır bu. Ortaya çıkabilecek sorunları gidermeye yardımcı olmak için küçük bir test grubuyla deneyler yaparlar. Instagram, benzer bir protokolü izleyen bir alfa programına sahiptir. İşte bunun hakkında bilmeniz gereken her şey.

Instagram, sosyal medya uygulamaları açısından bir adım önde olmak için sürekli olarak yeni özelliklerle güncelleniyor. Bununla birlikte, bir özellik yayınlanmadan önce çeşitli cihazlarda titiz testlerden geçmesi gerekıyor. Bu, ortaya çıkabilecek sorunları gidermeye en kısa yoldan yardımcı olur.

Instagram alfa programı temelde kullanıcıların en son Instagram özelliklerini geliştirme aşamasında denemelerine olanak tanıyan bir tercihli programdır. Alfa programı, kullanıcıların kaydolmasını ve ardından yeni özellikleri kullanırken karşılaşabilecekleri sorunları bildirmelerini gerektirir. Instagram alfa, Instagram deneyiminizden uzaklaşmaz. Temelde yeni özellikleri denemek ve ne kadar iyi alındıklarını görmek ve hatalar hakkında geri bildirim almak için bir platform olarak kullanılır. İstediğiniz zaman programdan çıkıp kararlı Instagram uygulamanızı kullanmaya geri dönebilirsiniz.

Instagram alfa programına nasıl katılabilirsiniz?

Instagram alfa programı için bir testçi olmak için kaydolmanız ve uygulamayı yüklemeniz gerekir. Bu alfa uygulaması, cihazınızdaki kararlı Instagram uygulamasının yerini alacak.

Alfa programına katılmak için önce resmi 'Instagram Alpha' Google Grubuna katılmanız gerekir. Grubu açmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanın, ardından bir parçası olmak için "Gruba katıl" ı seçin. Bu, şimdi gelecek özellik hataları hakkında da bilgi almanıza izin verecektir.

Ardından, test kullanıcısı olarak alfa programına kaydolmanız gerekir. Aşağıdaki Google Play Store bağlantısını kullanın ve 'Test Edici Olun'u tıklayın.

Test kullanıcısı olduğunuzda ne olur?

Instagram alfa programı için bir test cihazı olduğunuzda, cihazınızdaki Instagram uygulaması otomatik olarak alfa sürümüne güncellenecektir. Bu olmazsa, Google Play Store'da doğru hesapla oturum açtığınızdan emin olun.

Alfa programı, güncellemeleri uygulamaya kararlı sürümden çok daha sık gönderir, bu nedenle uygulamanızı birkaç günde bir güncellemeye hazır olun. Instagram Alpha Google Grubu'nda hangi özelliklerin test edildiğine bir göz atabilirsiniz. Alfa programının hatalar, uygulama çökmeleri ve tabii ki nihai düzeltmeleri içerdiğini unutmamalısınız. İstediğiniz özellikleri seçip seçemezsiniz. Alfa programı kesinlikle ilginç ve test edilen en son özelliklerle sizi güncel tutarken, Instagram'ı profesyonel olarak kullanıyorsanız programa katılmamalısınız.

Instagram alfa programından nasıl çıkılır?

Sürekli güncellemelerden ve uygulama çökmelerinden sıkılırsanız, endişelenmeyin bir çıkış yolu var. Alfa programından herhangi bir noktada ayrılırsınız ve Instagram uygulamasının kararlı sürümünü kullanmaya devam edersiniz.

Alfa programından ayrılmak için bu bağlantıyı ziyaret edin ve sağ alt köşedeki 'Programdan Ayrıl'ı tıklayın.

Şimdi cihazınızda Instagram uygulamasını kaldırın, ardından Play Store'a gidin ve Instagram uygulamasının kararlı sürümünü indirin .

Yorumlar