Jess Molho eşi kimdir Zeynep Molho kim nereli kaç yaşında?

Jess Molho ve eşi Zeynep Molho'nun kim, nereli, çocukları olup olmadığı soruları bu aralar merakla soruluyor. Çiftin ilginç bir aşk hiyayesi ve evlilikleri var. İşte Jess ve Zeynep çifti hakkında merak edilen konulardan bazılarının cevapları:

Google Haberlere Abone ol
Jess Molho eşi kimdir Zeynep Molho kim nereli kaç?

Jess Molho ve eşi Zeynep hakkında son dönemlerde magazin dünyasında meraklı sorular artmaya başladı. Özellikle de İsrail ve Yahudi konularının gündemde olduğu bir dönemde çift hakkındaki sorular daha da artmışa benziyor. Peki, Jess Molho eşi kimdir, Zeynep Molho kim ve nerelidir?

JESS MOLHO EŞİ KİMDİR ZEYNEP MOLHO KİMDİR, NERELİDİR?

Türk televizyon dünyasının hem tanınmış hem de özel hayatını gözlerden saklamayı tercih eden nadir isimlerinden biri olan Jess Molho, yıllar içinde birçok projede yer alarak izleyicilerin kalbinde taht kurdu. Ancak onun hayatındaki asıl başarı hikayesi, ailesi ve eşi Zeynep Molho ile olan ilişkisindedir.

Jess Molho eşi ve çocukları
Jess Molho eşi ve çocukları

 

JESS MOLHO

1976 İstanbul doğumlu olan Jess Molho, kültürel bir mozaik olan ailesinin mirasıyla yetişti. Türk Yahudisi bir baba ve İtalyan bir annenin oğlu olarak, iki farklı kültürü bünyesinde barındırıyor. Eğitim hayatı boyunca da başarılı bir profil çizen Jess, Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitirdikten sonra Yeditepe Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Ancak onun gerçek tutkusu televizyondu. 1994 yılında başladığı sunuculuk kariyerinde "Sihirli Annem", "Çocuklar Duymasın" gibi Türkiye'nin en sevilen dizilerinde rol aldı.

Jess Molho
Jess Molho

 

ZEYNEP MOLHO

Zeynep Molho ise medya dünyasının başka bir yüzü. Onu kameraların karşısında değil, arkasında, yönetmen koltuğunda bulabilirsiniz. Jess ile tanışma hikayeleri ise tam bir film senaryosu gibidir. Zeynep, başta Jess'i sadece bir televizyon yüzü olarak görmüş, ancak zamanla onun içindeki sıcak aile babasını keşfetmiştir.

JESS VE ZEYNEP'İN ÇOCUKLARI

2002 yılında evlenen Jess ve Zeynep çiftinin Tibet ve Maya isimli iki çocukları var. Aile hayatının kıymetini bilen bu çift, sosyal medyada sade ve doğal yaşantılarıyla dikkat çekerler. Jess'in Instagram hesabından ailesiyle yaptığı tatiller, çocuklarıyla olan oyun anları veya Zeynep ile geçirdiği kaliteli zamanlara dair fotoğraflarla karşılaşmak mümkün.

Ancak bu mutlu tablo, Zeynep Molho'nun silahlı saldırıda yaralanmasıyla bir anda gölgelendi. O dönem Jess'in ve çocuklarının yaşadığı endişe ve Zeynep'in sağlık durumu hakkındaki haberler, tüm Türkiye'nin gündemine oturdu. Neyse ki Zeynep, bu zorlu süreci atlattı ve ailesiyle birlikte yeniden mutlu günlere kavuştu.

Jess ve Zeynep Molho çifti, televizyon dünyasında kariyer yapmış olmalarına rağmen, özel yaşantılarına verdikleri değerle, aile olmanın ve birlikte zorlukları aşmanın en güzel örneklerinden birini sunmaktadır. Onlar, gerçek aşkın ve bağlılığın, şöhretin gölgesinde bile nasıl ayakta kalabileceğinin canlı bir tanığıdır.

 

Yorumlar