Jack Reacher 2 filminin konusu nedir, kaç dakikadır?

Türkçeye Jack Reacher 2 olarak çevrilen Jack Reacher: Never Go Back filminin konusu nedir, kaç dakikadır, başrol oyuncuları kimlerdir? İşte filmle ilgili merak edilen bilgiler

Google Haberlere Abone ol
Jack Reacher 2 filminin konusu nedir, kaç dakikadır?

Orijinal adı Jack Reacher: Never Go Back filminin Türkçeye çevrilen adı ise, "Jack Reacher: Asla Geri Dönme" şeklinde oldu. Film bazı televizyon kanallarında Jack Reacher 2 olarak da yayınlanıyor. Peki Jack Reacher 2 filminin konusu nedir, film kaç dakikadır? İşte filmle ilgili detaylı bilgiler: 

Film 2012 yılında vizyona giren Jack Reacher filminin devam filmi niteliğindedir.

2016 Hollywood yapımı olan filminn yönetmeni Edward Zwick'tir. 

Film yapımcıları ise, Tom Cruise, Don Granger, Christopher McQuarrie'dir. 

Filmin senaryosunu ise Richard Wenk, Edwart Zwick ve Marshall Herskovitz yazdı. 

Jack Reacher: Never Go Back filminin konusu Jack Reacher askiden çalıştığı birimin merkezine geldiğinde hiç beklemediği bir suçlamayla karşı karşıya kalır. Reacher, yıllar önce kim tarafından işlendiği belli olmayan bir cinayetin zanlısı olmakla suçlanıyor. Bu suçlama Reacher'ın hayatını tehlikeye atacak bir "kendini temize çıkarma" serüveninin başlangıcı olacaktır. 

Orijinal adı Jack Reacher: Never Go Back filminin Türkçeye çevrilen adı ise, "Jack Reacher: Asla Geri Dönme"

Filmin başrolünde Tom Cruise oynuyor. 

Filmin diğer oyuncuları ise Cobie Smulders (Susan Turner rolüyle), danika Yarosh, Aldis Hodge, Patrick Heusinger (Avcı rolünde), Holt McCallany, Austin Hebert, Robert Catrini'dir.

Filmin izlenme süresi ise 118 dakikadır ( 1 saat 58 dakika).
 

Yorumlar