Jack Mallers kimdir?

Jack Mallers kimdir, nerelidir, ne iş yapar, asıl mesleği nedir gibisinden sorular bugün popüler sorular arasında yer aldı. Çünkü kripto para yatırımcısını gözü kulağı bugün ondaydı. işte Jack Mallers hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Jack Mallers kimdir?

Jack Mallers kimdir sorusu bu aralar kripto para yatırımcıları tarafından heyecanla sorulan sorulardan biri oldu.

Miami’de düzenlenen Bitcoin 2021 konferansı devam ederken yatırımcılar ise heyecanla sonuçları bekliyor. 

Bitcoin 2021’in resmi Twitter hesabından yapılan ön duyuruda şöyle denildi:

“Jack Mallers, 4:15’te (TSİ 23.15) sürpriz bir özel duyuru için Nakamoto sahnesinde olacak. Bitcoin için küçük, ama insanlık için dev bir adım. Bu, muhtemelen Bitcoin tarihindeki en büyük duyurulardan biri olacak. Kaçırmak istemeyeceksiniz.”

Mallers’ın yapacağı duyuruyla ilgili başka hiçbir detay yok. Bununla birlikte Zap, Lightning Network üzerine geliştirmeler yapan bir şirket olduğundan açıklamanın bununla ilgili olacağı düşünülebilir. 

Jack Mallers kimdir?
Jack Mallers

 

Peki, kimdir bu Jack Mallers? Lightning Network üzerinden işlem yapan bir bitcoin yatırım ve ödeme şirketi olan Zap'in CEO'su. Zap kısa süre önce Greenoaks Capital liderliğindeki 3.5 milyon dolarlık bir başlangıç ​​turunu kapattı ve yaklaşık 20 kişiyi istihdam ediyor. 

Kısa süre önce, ödemeler ve kredi kartı devi müşterilerini bitcoin ile tanıştırdığı için Visa ile çalıştığını duyurdu.

Mallers'ın babası, Chicago'daki en büyük vadeli işlem komisyoncularından birini kurup sattı ve 2013'te onu bitcoin ile tanıştırdı.

KRİPTO PARA PİYASASIYLA İLGİLİ ÖNEMLİ BİR DEĞERLENDİRME (Yatırım tavsiyesi değildir, başımıza iş açmayın:))

Son bir hafta içinde okuduğum 10 bin kadar tweet çeşitli göstergelerden anladığım: en tepedeki 10 birim için de aynı. 2021 yılında tüm kripto borsası %24 kadar küçülecek ve aynı tünel içinde devam edecek.

Özetle: Bitcoin 18-20 bin USD bandına kadar düşebilir. XRP mesela 0.33-0.38 USD bandına gerileyecek görünüyor. ETH ise 1200-1400 arasında yer alacağa benziyor ancak son bir yıl içinde borsadaki dominant genişlemesi kendisine 1700'e kadar şans tanıyor.

Yılın son 2 ayı canlanma görünüyor. 2022 yılında ise tüm film baştan başlayacak.

Öyle büyük bir patlama da yok. Anlaşılan o ki kripto borsa piyasası yavaş yavaş yerine oturmaya çalışıyor. Hacim olarak fazla büyük olanlar şu anki değerlerinin yarısına kadar düşecekler. Büyüklerin içindeki küçükler XRP gibi üçte bir fiyatında kalacaklar. Daha küçükler ise iyice küçülecek.

Benim ön görüm bu. 20 kadar negatif düşünceli analiz/grafikten anladığım bu.

Çok büyük ve farklı yenilikler ve onların haberleri de dedikodular da Elon Musk tarzı provoke hareketler de dahil olmak üzere bu genel gidişatı değiştirmeyecek. Anlık dalgalanmalarda sadece o esnalarda al-sat yapanlar kar edecek. (veya büyük zararlar edecekler). Klasik borsa anlayışı yani. Ancak yine de bu hareket/aksiyon sayılarının misli misli kripto borsalarında olacağını söyleyebiliriz.

Gelgelelim sonuca: Öyle yada böyle.. tüm borsa kendi hakkettiği noktaya gelene kadar ciddi düşüşler bekleniyor. Tüm bunlar gerekli yasalar çıksa da çıkmasa da bir kaç yıl sonra değil bir yıl içinde olacak. Bu esnada borsada hacim olarak büyük yer kaplayan ve fiyatını beğenmediğimiz BTC, ETH, DOGE, ADA, XRP gibi varlıklar en değerli varlıklar olacaklar. (çünkü diğerleri çok aşırı değer kaybedecekler).

Bu küçülmeyi dev şirketler, dev yatırımcılar, balinalar vs engelleyemeyecekler. Çünkü Kripto yatırımcıları çok fazla suiistimal edildi.

Detay ekleniyor...

 

Yorumlar