İzmir'deki cinayet

- Bayraklı ilçesinde husumetli olduğu 2 kişiyi silahla öldürdükten sonra firar eden zanlı, 10 ay sonra yakalandı - Tutuklanan zanlının, 2 kişiyi öldürdüğü ve bir kişiyi yaraladığı olaya ilişkin güvenlik kamerası kayıtları bulundu

Google Haberlere Abone ol
İzmir'deki cinayet

İZMİR (AA) - İzmir'in Bayraklı ilçesinde husumetli olduğu 2 kişiyi silahla öldüren, bir kişiyi de yaralayan zanlı, polisin takibi sonucu 10 ay sonra saklandığı evde yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Bayraklı Çiçek Mahallesi'ndeki bir lokalde 12 Ocak'ta alacak nedeniyle husumetli olduğu kişilerle yaşadığı tartışma sonrası, sokak ortasında silahla Hayrettin Pekçelik (38) ve Ömer Üğdül'ü (37) öldüren R.G'yi (27) yaralayan zanlının Mahmut A. olduğunu belirledi.

Ekipler, yaptıkları çalışmalar sonrasında zanlının Kemalpaşa ilçesinde saklandığı bilgisine ulaştı.

İlçede takip gerçekleştiren ekipler, Mahmut A'yı saklandığı evde yakaladı.

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Mahmut A. tutuklandı.

- Cinayet kamerada

Bayraklı Çiçek Mahallesi'ndeki lokal yakınındaki bir iş yerinin güvenlik kameralarının kaydettiği olaya ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Kayıtlarda, tartışma sonrası lokalden sokağa çıkarak uzaklaşmaya çalışan Hayrettin Pekçelik, Ömer Üğdül ve R.G'ye, arkalarından gelen Mahmut A'nın tabancayla ateş ettiği görülüyor. Görüntülerde, Pekçelik ve Üğdül'ün yere yığılmasının ardından Mahmut A'nın olay yerinden uzaklaşması da yer alıyor.


Yorumlar