İzmir'de yunus ekipleri sertifika aldı

- İzmir'de eğitimlerini tamamlayan motosikletli yunus timleri göreve başladı - Sertifikalarını alan polisler motosiklet üzerinde yaptıkları hareketlerle alkış aldı - İzmir Emniyet Müdürü Aşkın: - "İzmir Emniyet Müdürlüğü olarak belki Türkiye'de en çabuk şekilde 155 Polis İmdat servisine cevap veren emniyet teşkilatıyız. Vatandaşlar bize çabuk ulaşıyor"

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de yunus ekipleri sertifika aldı

İZMİR (AA) - İzmir'de eğitimlerini tamamlayan 7'si kadın toplam 57 polis, sertifikalarını alarak motosikletli yunus timlerinde göreve başladı.

Motosiklet eğitim sahasındaki törende konuşan İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, tek amaçlarının İzmir halkına en iyi hizmeti vermek olduğunu söyledi.

Yunus timlerine yeni katılan polislere görevlerinde başarı dileyen Aşkın, "İzmir Emniyet Müdürlüğü olarak belki Türkiye'de en çabuk şekilde '155 Polis İmdat' hattına cevap veren emniyet teşkilatıyız. Vatandaşlar bize çabuk ulaşıyor. Biz de imdat diyen, bize ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yanında olmak için mümkün olan en kısa sürede onların yanına ulaşmak istiyoruz." ifadesini kullandı.

Aşkın, yeni göreve başlayan yunus timlerinin uyuşturucu ile mücadelede aktif görev alacağını da sözlerine ekledi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Seda Öğretmen ise eğitimlerin beş hafta sürdüğünü, yeni mesai arkadaşlarıyla beraber yunus timlerinin daha da güçlendiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından kursu derece ile tamamlayan polislere sertifikaları İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Emniyet Müdürü Aşkın ve İzmir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit tarafından verildi.

Sertifikalarını alan yunus polisleri motosiklet üzerinde gösteriler yaptı.

İlk olarak dubalar arasında ileri sürüş gösterisini sergileyen polisler, daha sonra motosiklet üzerinde akrobasi hareketleri yaptı.

Motosiklet üzerinde silahları ile yaptıkları gösteriyi Türk bayrağı açarak tamamlayan yunus polisleri izleyenlerden alkış aldı.

Sertifika töreni, İzmir Valisi Ayyıldız, Emniyet Müdürü Aşkın ve diğer protokol üyelerinin yunus polisleriyle çekildikleri hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.


Yorumlar