İzmir'de marketten hırsızlık

- Bornova ilçesinde, market sahibi kadın, kasadan para ile tezgahtaki telefeonu alıp kaçmaya çalışan gaspçıya müdahale ederek parasını kurtardı - Olay, marketteki güvenlik kameralarınca kaydedildi

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de marketten hırsızlık

İZMİR (AA) - İzmir'in Bornova ilçesinde, market işleten bir kadın, kasadan para ve tezgahta bulunan cep telefonunu alıp kaçmak isteyen gaspçıya saldırarak parasını geri aldı.

Erzene Mahallesi 61 Sokak'ta market işleten Neriman Tunç (31), geçtiğimiz pazar günü babasına ait marketi açıp müşteri beklemeye başladı.

Tunç, babasıyla arka taraftaki süt reyonunda bulunan malzemeleri düzenlediği sırada kasa tarafındaki kapıdan kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi girdi. Tezgahtaki cep telefonunu alan kişi, kasadan da bir miktar para alıp kaçmak istedi.

Olayı gören Tunç, gaspçıya müdahale ederek elindeki paralarını almayı başardı. Şüpheli kişi, neye uğradığını şaşırarak girdiği kapıdan kaçtı.

Etrafı kontrol eden Tunç, kendisine ait cep telefonunun olmadığını fark edip durumu polise bildirdi.

- "Telefonumu getir yoksa polise bildireceğim"

Olaya ilişkin gazetecilere açıklama yapan Neriman Tunç, olay günü erken saatte marketi babasıyla açtığını belirterek "Diğer tarafta rafları düzeltiyordum. Arkama dönüp kasadaki kişiyi görünce koşup elinden parayı aldım. Sonradan fark ettim ki cep telefonumu da almış. Bilseydim, yere düşürmek için hamle yapardım. Daha sonra kendi telefonumu aradım. Açtı ve beni dinledi. Telefonumu getir, yoksa polise bildireceğim dedim ama getirmedi.'' diye konuştu.

Kasadaki kişiyi görünce hiçbir şey düşünmeden koştuğunu aktaran Tunç, ''O an nasıl bir psikolojim vardı bilmiyorum. Aklıma hiçbir şey gelmedi. Korkmadım ve hızla koşup parayı aldım.'' ifadesini kullandı.

Olaydan sonra markette inceleme yapan ve güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri, 30-35 yaşlarındaki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar