İzmir Emniyet Müdürlüğünün sosyal projeleri

- İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen sosyal projelerin galası yapıldı - İzmir Emniyet Müdürü Aşkın: "Biz biriz, çok iriyiz ve hiç kimse bizim birliğimizi asla bozamayacak"

Google Haberlere Abone ol
İzmir Emniyet Müdürlüğünün sosyal projeleri

İZMİR (AA) - İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği (BÖF) tarafından hazırlanan "Biz Değil Miydik Bir Değil Miydik?" ve "Mutlu Takıl Kampa Katıl" projelerinin galası yapıldı.

Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'ndeki galada konuşan İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, vatandaşların güvenli bir ortamda yaşayabilmeleri, çocukların ve gençlerin suç ve suçlulardan uzak durmaları için etkin bir mücadele içinde olduklarını ifade etti.

Emniyet Müdürlüğü olarak sosyal projeleri başarıyla yürüttüklerini anlatan Aşkın, "Biz biriz, çok iriyiz ve hiç kimse bizim birliğimizi asla bozamayacak. Buna o kadar eminim ki bunu sizlerin gözlerinde, yüzlerinde görebiliyorum." dedi.

Yürütülen projeler çerçevesinde öğrencileri Çanakkale gezisine götürdüklerini anımsatan Hüseyin Aşkın, "Biz büyük bir milletin çocuklarıyız. Kahramanlıklarla dolu bir tarihimiz var. Çanakkale'de gidip gördünüz, nasıl vatan evlatları 'Allah Allah' diye cephelere koştularsa, düşmanı dize getirdilerse bugün de 3-5 çapulcuya bu vatanı asla bırakmayız. Bilimde, fende, sosyal hayatta, sanatta, dünyanın en güzel şeylerini biz yaptık, yine yapacağız. Gelecek yine Türk'ün olacak, gelecek yine Türk milletinin olacak. Ankara'da Anıtkabir'de yatan Büyük Önder Atatürk'ün istiklal ruhu hep bizi aydınlatacak." dedi.

Aşkın, İzmir'in çok daha güvenli bir kent olması için mesai arkadaşlarıyla birlikte çalıştıklarını, terör örgütlerinin, uyuşturucu çetelerinin çocukları ve gençleri içlerine çekmeye çalışmasına asla izin vermeyeceklerini vurguladı.

Konuşmaların ardından projelerde yer alan öğrencilere hediyeleri verildi.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi tarafından yürütülen "Biz Değil Miydik Bir Değil Miydik?" projesi çerçevesinde düzenlenen gezilerin ilk etabında 80 öğrencinin, Osmanlı İmparatorluğu'na başkentlik yapan Bursa, Bilecik, İstanbul ile Edirne'ye, ikinci etabında ise 80 öğrencinin Çanakkale, Bursa, Kütahya, Afyonkarahisar ve Ankara'ya, ardından Çanakkale Savaşları ile Kurtuluş Savaşı'nın yaşandığı alanlara gittiği, son olarak da Anıtkabir ziyaretinin yapıldığı belirtildi.

"Mutlu Takıl Kampa Katıl" projesi çerçevesinde ise 30 okuldan 180 öğrencinin 20-26 Mayıs tarihlerinde Antalya'ya kampa götürüleceği ifade edildi.

Gala programına, İzmir Vali Yardımcısı Aydın Memük, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, kurum temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Yorumlar