İyi Parti'nin İstanbul adayı açıklandı

İyi Parti'nin İstanbul ve Balıkesir adayları bugün Akşener tarafından açıklandı. Akşener, grup toplantısında adayların isimlerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
İyi Parti'nin İstanbul adayı açıklandı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında 3 adayı daha açıkladı.

Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının Buğra Kavuncu olduğunu söyledi.

Akşener, İstanbul Büyükşehir adayı olarak Buğra Kavuncu'yu Balıkesir adayı olarak Turhan Çömez'i ve Sincan'da da Fatih Koca'yı aday gösterdiklerini söyledi. 

Buğra Kavuncu'nun İstanbul'da aday olmak istemediği daha önce basına yansımıştı. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olarak Buğra Kavuncu'yu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olarak ise Turhan Çömez'i duyurdu. Kavuncu, İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili olarak görev yapıyor, Çömez ise Balıkesir Milletvekili.

Akşener'in Gündeme Dair Değerlendirmeleri

Akşener, grup toplantısında Türkiye'nin güncel siyasi ve ekonomik konularına değindi. NATO ile ilgili oylamalardan, TÜİK'in enflasyon raporlarına kadar birçok konuda görüşlerini paylaştı. Ayrıca, emekli maaşlarının asgari ücret seviyesine yükseltilmesi gerektiğini vurgulayarak, mevcut iktidarı eleştirdi.

Yerel Seçimlere Doğru İYİ Parti'nin Stratejisi

İYİ Parti, İstanbul ve Balıkesir'de güçlü adaylarla yerel seçimlere hazırlanıyor. Akşener, adayların tanıtımı sırasında, yerel yönetimlerde değişim ve gelişimin önemine işaret etti.

Diğer Önemli Konular ve Toplumsal Olaylar

Akşener'in konuşmasında, bir cami imamının hutbe okumasıyla ilgili yaşanan olaylara da değinildi. İmam üzerindeki baskılar ve ilgili iddialar, Türkiye'nin sosyal ve dini dinamikleri açısından ele alındı.

Detaylar Ekleniyor...

Yorumlar