İyi Partili vekilden şehit cenazesinde tepki çeken hareketler

Esed rejiminin saldırıları sonucunda şehit düşen Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin dün memleketi Afyonkarahisar’da son yolculuğuna uğurlanırken cenaze törenine katılan İyi Partili vekilin yaptığı hareketler tepki çekti.

İdlib’deki gözlem noktalarımızı korumak için bölgeye gönderilen ve Esed rejiminin hain saldırısında şehit olan 34 Mehmetçik’ten Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin, dün memleketi Afyonkarahisar’da düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

CEMAATİN ÖNÜNE GEÇİP POZ VERDİ

Şehit Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin, için düzenlenen cenaze törenine çok sayıda vatandaş katılırken namaz esnasında İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur'un yaptığı hareketler tepki çekti. Şaşkın bakışlar arasında cenaze namazı kılanların önüne geçerek imamın selam vermesine rağmen tek başına ilk önce namaz kılıyormuş gibi poz veren Cesur, ve ardından da ellerini açıp cemaatle birlikte dua ederek fotoğraflarını çektirdi.

DANIŞMANINA ÇEKTİRDİ

Milletvekilinin şehit cenazesindeki davranışları tepki çekerken, Cesur, bu anları da kendi danışmanı cep telefonu ile görüntüledi.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Milletvekili Cesur tarafından sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraflar bir taraftan tepki çekerken, bir yandan da şaşkınlıkla karşılandı.